Trening på nett

Når du vil – hvor du vil.

Slik funker det

Jeg tilbyr trening online gjennom konkrete treningskurs samt løpende medlemskap med live trening.

Med et medlemskap i min digitale portal får du tilgang til ditt eget treningsunivers, rett hjem i din egen stue. Jeg trener deg via skjermen flere ganger i uka, og du har tilgang til ytterligere økter med ulikt fokus. Mitt mål er å gjøre treningen din så enkel og tilgjengelig som mulig, samtidig som vi trener effektivt. Du melder deg inn når du selv ønsker, og kan trene fra dag 1, uten binding. Jeg tilbyr medlemskapene TRENT og Trening etter fødsel. Bli med!

Av konkrete fastsatte onlinekurs så kan du velge i 3 ulike kurs: Trening for gravide, Lær deg å trene samt STERK på senter

Dette syns medlemmene!

Mine onlinekurs

Digitale kurs som hjelper deg til å bli mer selvstendig i eget helseliv, basert på dine mål og ønsker.

Foredrag & gruppetrening

Jeg tilbyr en rekke ulike foredrag og treningskonsepter innen fysisk og mental trening, som kan gjennomføres både fysisk og digitalt.

Ebøker & trenings
guider

Her finner du ulike treningsguider som skal hjelpe deg til å bli selvstendig i eget treningsliv, og nå målene du setter deg. Hver guide lastes enkelt ned til din data eller telefon etter betaling, og vipps, så er du et skritt nærmere å være din egen PT!

Mental Trening

Mental trening er en viktig del av mitt virke. Jeg er utdannet mental trener gjennom RAW Performance level 1 og 2, og bruker kunnskapen i min rolle som trener og profil i sosiale medier, samt i foredrag og i en til en-samarbeid med kunder.

PIA seeberg

"Mitt mål er enkelt; hjelpe deg til å nå ditt. Både som trener, påvirker og instruktør ønsker jeg å bidra til at du blir mer selvstendig i ditt eget helseliv - #blidinegenpt!"

Sosiale medier

«Sosiale medier er en stor del av jobben jeg gjør, der målet er å spre treningsglede, men også kunnskap. Bli med i gjengen!»