Onlinetrening – slik funker det

Med et månedlige medlemsskap i TRENT eller får du tilgang til ditt eget treningsunivers, rett hjem i din egen stue. Jeg trener deg via skjermen flere ganger i uka, og du har tilgang til ytterligere økter med ulikt fokus. Mitt mål er å gjøre treningen din så enkel og tilgjengelig som mulig, samtidig som vi trener effektivt. Perfekt for deg som kjenner på tidsklemma, er hjemme med kid eller bare.. vil gjøre treningslivet enklere for deg selv! Les mer og bli med her!  

I TRENT-medlemskapet lanserer jeg i begynnelsen av hver måned et forslag til en treningsplan for den kommende måneden, samt et fokus; push ups, kjernemuskulatur, rumpetrening, etc. Jeg slipper også en rekke forhåndsinnspilte økter, som komplementerer de ukentlige liveøktene. Summen av det hele skal være en fullverdig treningspakke der vi trener variert, men samtidig med et gitt fokus til ulike tider. På den måten blir det aldri kjedelig, men vi gir oss selv muligheten til å bli bedre. 

Har du nylig født barn anbefaler jeg deg å sjekke ut onlinekurset Trening etter fødsel. Videre er du hjertelig velkommen i portalen, da alle økter kan gjøres «etter fødsel»-vennlige. Send meg en mail på seebergpia@gmail.com etter innmelding så får du også tilsendt forslag til opptreningsplan etter fødsel samt videoinnholdet du trenger for å ha det nødvendige fokuset – du vet, bekkenbunn, kjerne – alle de tingene du vet du burde men som ikke alltid er like lett å naile på egenhånd.

For hvem?

Et medlemskap passer for deg som vil gjøre tilgjengelig og enkelt, som er glad i en svettefest og som liker å trene relativt enkelt. Dette er trening og økter jeg selv ville ha trent og trener på dager der jeg vil trene hjemme, men fortsatt få full valuta for innsatsen jeg legger ned.

Slik funker det

Etter innmelding har du i begge medlemsskap tilgang til masse forhåndsinnspilt innhold som gir deg varierte treningsmuligheter uansett hvor du måtte befinne deg. Du kan se øktene på mobilskjerm, med eller uten hodetelefoner, på pc, eller på TV-skjerm. Du bestemmer! Det er ingen binding.

Innhold og utstyr

Det vil være mulig å bruke det meste av treningsutstyr, da spesielt hantler eller kettlebells i ulike kg, strikker, minibands etc. Du kan også trene uten noe som helst, så ikke la mangel på utstyr være en hindring.

Nivå og progresjon

Jeg viser alltid ulike nivåer av en øvelse, slik at du kan være med, uavhengig av fysisk utgangspunkt. Det er viktig for meg at vi utfordrer oss på trening, men at vi alle blir tilbudt en variasjon av en øvelse som gir mestring.