Trent med Pia

Det du trenger for å naile egentreningen

Jeg har siden våren 2020 (hei, korona) tilbudt trening over nett, og er fortsatt forelska i konseptet. Via skjerm har jeg muligheten til å komme hjem til enhver stue, og hjelpe deg med å få til egentreningen, slik det passer deg. Vi trener både med og uten utstyr, det finnes ulike økter for ulike nivåer, og det er ingen binding. Mitt mål er å gjøre treningen din så enkel og tilgjengelig som mulig, samtidig som vi trener effektivt. Du er hjertelig velkommen i gjengen!

TRENT med Pia

Tre økter i uka, med fokus på helhetlig trening som utfordrer både pust og muskulatur. Treningen er inspirert av enkle CrossFit-prinsipper, med ekstra fokus på muskelgruppene vi elsker; mage, rumpe, lår og rygg! Passer for deg som vil trene effektivt hjemme, og som er glad i en svettefest!

Trening etter fødsel

Økter og øvelser som styrker deg innenifra og ut, med fokus på bekkenbunn og kjerne. Jeg er sertifisert innen trening før og etter fødsel, og bruker denne kunnskapen til å hjelpe deg i gang med trening etter fødsel på en skånsom og trygg måte. Jeg ønsker å gjøre deg sprek, motstandsdyktig og allsidig, men kanskje aller viktigst; gi deg en god start på den nye hverdagen som mamma!