Årets første treningsreise, let’s go!

I skrivende stund er klokken 04.16, og jeg sitter på Flytoget fra Drammen til Gardemoen. Det er tid for årets første treningsreise, nemlig VING Camp på Kypros – woop, woop ?? Dette hotellet og stedet har jeg vært på en del ganger før, både med VING og min egen treningsreise, så jeg vet hva jeg drar til – sol, sommer, trening, mat og solings, som alltid, men også et suupersmud hotell som er rutta på treningsreiser ?

Dette er faktisk det samme hotellet og stedet som Funkygine har vært på med sin treningsreise den foregående uken, og som jeg og Maren skal tilbake til i august. I mai skal vi til Rhodos, verdens vakreste øy med det klareste vannet øyet kan si – umulig å si hvilket sted som er best, de ruler, begge to.

Så, vi lander nok en gang i formiddag, og da blir det lunsj og litt avslapning før velkomstmøte og en goood sirkeløkt for stive flykroppen. Nå gleder jeg meg til å møte folka vi skal henge ned denne uka, klemme på Sølve, lufte vinterkroppen og bare.. nyyyte! ?

Lager også en vlogg herfra forresten, kommer på onsdag, så let me know om det er noe spesielt dere ønsker at jeg fokuserer på i den ?❤️

Ha en strålende fredag❤️

Flere
Artikler