Trening etter fødsel

Fullstendig opptreningsprogram med mer.

Mitt mål

Onlinekurs med alt du trenger for en trygg og effektiv opptrening.
 

Jeg er utdannet Pre/post-nataltrener, i tillegg til å ha skrevet boken Trening etter fødsel. Videre har jeg trent hundrevis av nybakte mammaer digitalt, og har nå samlet det jeg vet funker og trengs i et helhetlig treningskurs. Du får seks uker med live treningsøkter sammen med meg, i tillegg til verdifull kunnskap som gjør deg klokere på hva som faktisk skjer med kroppen etter en fødsel. Effektiv trening, samt øvelser som hjelper bekkenbunn- kjerne og kroppen i sin helhet på rett kjøl – this is it!

Introduksjon til
Trening etter Fødsel

Dette syns medlemmene! ​

Om kurset

Hyppige spørsmål og svar om kurset

Den generelle anbefalingen er å vente seks uker. Dette vil variere, men for de fleste av oss er dette en smart tommelfingerregel. Utover det kan du starte når du selv ønsker, og det er verdt å merke seg at fokuset på bekkenbunn, kjerne og helheten i kroppen er verdifullt uavhengig av når du fødte. Et par måneder eller et par år.. har du behov for å starte på scratch etter et eller flere barn så er dette det perfekte stedet å starte. 

Etter innmelding får du umiddelbart tilgang til tekst, video og bilder som utgjør kurset, samt en treningsplan som foreslår hvordan du kan legge opp treningen din fra dag 1.

Treningen er inspirert av enkle CrossFit-prinsipper, tilpasset den tilstanden man gjerne er i etter et svangerskap og en fødsel – både fysisk og mentalt. Vi har ekstra fokus på setemuskulatur, rumpe og rygg, som alle er viktige muskelgrupper i babyhverdagen. Jeg ønsker å gjøre deg sprek, motstandsdyktig og allsidig, men kanskje aller viktigst; gi deg en god start på den nye hverdagen som
mamma, hjelpe deg til å prioritere deg selv og gi deg en god start på ditt nye liv som (trenings)mamma!

Kurset passer deg som har født barn, og kjenner du er klar for å finne tilbake til treningsmotivasjon- og inspirasjon, men aller viktigst – komme i gang! Alt kan gjennomføres i ditt eget hjem, når det passer deg og sjefen (les; baby).

Jeg viser alltid ulike nivåer av en øvelse, slik at du kan være med, uavhengig av fysisk utgangspunkt og tilstand etter fødsel. Det er viktig for meg å gi deg trening som er både utfordrende og som gir degen svettefest, samtidig som vi tar nødvendige hensyn.

  • En konkret opptreningsplan fra den dagen du melder deg inn. 
  • Treningsøkter to ganger i uken i seks uker – jeg trener deg gjennom økter på 30-45 minutter, alt du trenger å gjøre er å møte opp. 
  • Grunnleggende kunnskap om kroppen etter en graviditet og fødsel, samt hvordan du møter den best mulig på trening etter fødsel. 
  • Tutorials som hjelper deg til å forstå bruk av bekkenbunn- og kjerne i tiden og opptreningen etter fødsel, både spesifikt men også ved annen aktivitet og trening.
  • Miniøkter på 10-15 minutter som tar for seg overnevnte; bekkenbunn- og kjerne.
  • Ulike forhåndsinnspilte økter fra 15-40 min som utfordrer både kondisjon og styrke på en trygg måte.
  • Dynamisk stretching for mammakroppen.
  • Rabattkode til videre trening med meg i enten TRENT eller STERKERE, avhengig av hva som passer deg – når du er klar.

Det vil være mulig å bruke det meste av treningsutstyr, da spesielt vannflasker, hantler ellerkettlebells, strikker, minibands etc. Du kan også trene uten noe som helst, så ikke la mangel på utstyrvære en hindring.

Tilgjengelig læring med bilder, video og tekst, der summen av det hele utgjør verktøykassa du trenger for å trene bra gjennom dine ni måneder som gravid. Du trenger ikke å booke inn en time eller være avhengig av et satt tidspunkt, du gjennomfører økter og bearbeider stoffet når du selv ønsker. 

Du vil ha tilgang til kursmateriellet i 1 år etter kjøpet

Send meg gjerne en mail på seebergpia@gmail.com dersom du har spørsmål – håper vi sees på trening!