STERKERE

Program for deg som vil ha resultater med styrketreningen på senter
eller i hjemmegymmet.
Stykretrening satt i system. 
Info under, oppstart oktober 2022.

Et tilbud for deg som ønsker å trene på treningssenter, eller har tilgang på tyngre vekter med et ønske om å bruke de. Altfor mange av oss bruker opp verdifullt krutt på trening uten å oppnå det vi egentlig ønsker – mer muskulatur og styrke, en atletisk kropp og en fysikk som utstråler den treningspersonen du ønsker å være. Som medlem i Sterkere får du detaljert treningsprogrammering som skal sikre nettopp dette, i tillegg til samhold fra resten av gjengen, oppfølging fra meg som coach og motivasjon i form av din egen fremgang og magien av å klare å følge et program over tid. Å bli sterk og ha progresjon med målrettet styrketrening er ingen quick fix, men du vil bli overrasket over hvor mye du kan få til på kort tid med et godt program, innsats og kontinuitet i jobben du legger ned. 

 • 3 styrkeøkter i uka.
 • En egen app med detaljert treningsprogram tilpasset ditt nivå.
 • Fysiske tester slik at vi er kjent med ditt nivå før oppstart
 • Sunn motivasjon til å sette deg treningsmål
 • Video av alle øvelser, samt detaljerte teknikktips og beskrivelser – superenkelt å flekke opp på gymmet! 
 • Ulike nivåer og varianter av alle øvelsene i programmet. 
 • En enkel og effektiv løsning du kan logge øktene dine i. 
 • Jeg er med deg som trener hele veien – jeg følger opp innsatsen og er tilgjengelig for spørsmål. 
 • Motiverende visuelle cues – for hver økt du gjennomfører får du et synlig tegn i appen på at jobben er gjort. 
 • Vi er hele tiden en gjeng som trener samme styrkeprogram -perfekt mulighet til å utveksle erfaringer, heie på hverandre og la oss motivere av hverandres innsats.
 • Fysiske tester underveis som viser oss at du oppnår det du ønsker med treningen. 
 • Ulike målsetninger med treningen avhengig av hvilken sesong vi er i. 

Sterkere passer for deg som trives med å trene styrketrening, gjerne på treningssenter, men er usikker på hvordan du skal gjøre det best mulig for å oppnå resultater. Du er glad i å gjøre jobben, men er lei av å ikke oppnå det du vil med all innsatsen du legger ned. Du er motivert til å følge et program over tid og er noe kjent med tradisjonelle øvelser som knebøy, markløft, utfall, push ups og liknende. 

Påmelding til deltakelse i begynnelsen av hver måned. Dette for å sikre at gjengen som er med fra start står sammen hele veien, og at jeg som trener kan ha fullt fokus på de som velger å dedikere tid, penger og ressurser til programmeringen i disse tre månedene. Førstkommende oppstart blir oktober 2022, send gjerne mail på seebergpia@gmail.com dersom du vet allerede nå at du vil være med. Prisen vil være 599 per måned, og du er automatisk med tre måneder ved innmelding – dette for å sikre progresjon og gode resultater med treningen. 

Du får tilgang til en app med treningsprogrammet i sin helhet, sammen med resten av gjengen som skal være med på den respektive runden. Dette er gruppecoaching satt i system, der vi alle (inkludert meg selv) trener det samme styrkeprogrammet, med med uendelige muligheter til å justere og tilpasse programmet slik at det jobber optimalt for deg. Etter gjennomføring av økt krysser du av i appen, som da vil være synlig for resten av gjengen – SÅ motiverende! Programmeringen er mitt eget styrkeprogram satt i system og har ulike målsetninger basert på sesong. Men en ting er sikkert, alltid; vi har fokus på god teknikk, muskelkontakt og progresjon, da med de øvelsene vi vet er det beste for å oppnå nettopp det. Noen av øvelsene fungerer som «testøvelser», som også vil vise deg din fremgang over tid med en motiverende graf. 

Det er lagt opp til tre styrkeøkter i uken, i tillegg til ulike challenges gjennom tiden vi jobber sammen. Du trenger tilgang til et velutstyrt hjemmegym eller treningssenter med utstyr som stang, vektskiver, hantler og kettlebells, strikker, racks, pull up-stang og utvalgte treningsapparater.

Ulike nivåer av en øvelse vil alltid være tilgjengelig i appen din, noe som muliggjør at ulike nivåer kan følge den samme programmeringen. Samtidig skal det sies at noe treningserfaring er gull, med kjennskap til baseøvelser som knebøy, markløft, utfall, skulderpress, etc.

I tillegg til treningen jeg gjør i TRENT-portalen, men også før den tid, har jeg alltid trent mer eller mindre målrettet styrketrening. Det er verken fancy eller veldig omfattende, men akkurat det jeg trenger for å kontinuerlig bygge muskelmasse, holde meg skadefri, bli sterkere og sprekere. Med Sterkere ønsker jeg å tilby flere muligheten til å oppnå dette, der den eksklusive ingrediensen er kontinuitet. Du kan forvente deg økter som utfordrer hele kroppen med et repetisjonsantall fra 6-20, samt en perfekt kombo (spør du meg) mellom semitunge løft og den sviende, digge følelsen i akkurat de musklene du vil kjenne det i. Love it! 

Send meg gjerne en mail på seebergpia@gmail.com dersom du har spørsmål – håper vi sees på trening!