Bli sterkere, atletisk og få mer selvtillit på gymmet!

Treningsfelleskap og coaching

Treningsfelleskap og coaching


Treningsfelleskap og coaching


Trener Pia Seeberg tilbyr netttrening i gruppe

Introduksjon til
STERKERE med Pia

Oppstart

Ditt utgangspunkt fra start

 • Fysisk test slik at vi vet ditt utgangspunkt.
 • Tilgang til treningsøktene umiddelbart, samt øvelsesvideoer og et inspirerende felleskap.
 • For å sikre at du kommer godt i gang får du all informasjon via video hver måned. Jeg holder deg oppdatert via livechat, video og e-post underveis i treningsmåneden, svarer på spørsmål og holder deg igang.
Fremgang

Fokus på dine resultater

 • Vi måler din utvikling og progresjon via tester og status underveis.
 • Fokuset varierer i takt med hvilken sesong vi er i men målet er alltid det samme; å bli sterkere, mer atletisk, samt å se like sprek ut som du etterhvert vil føle deg!
Oppfølging og gruppecoaching

Jeg er med deg hele veien!

 • Jeg er tilgjengelig som din coach for å svare på spørsmål.
 • Vi trener det samme, da øktene du får er de samme jeg gjør hver uke – vi trener sammen!
 • Du oppdaterer hvilke økter du fullfører og jeg følger opp din innsats underveis.
 • Hver økt du fullfører gir en grønn prikk. Målet er flest mulig grønne prikker for deg og resten av gjengen – hver uke.
Ukentlige aktiviteter

Økter og challenges

 • 3 styrkeøkter og 2 bonusøkter.
 • Instruksjoner på utførelse tilpasset ditt nivå – det finnes alltid tre ulike versjoner av en øvelse.
 • Challenges underveis som utfordrer dine vaner og rutiner utenom treningsøktene.
 • Treningsprogrammet endres underveis – ulike faser sikrer best mulig resultat over tid.
Fellesskap

Energi og motivasjon

 • Delta i gruppe med andre som har samme mål som deg.
 • Gjennomfør treningen parallelt med de andre i gruppen og se hverandres grønne prikker – vi holder hverandre ansvarlig.
 • Få inspirasjon og støtte fra hverandre.

Fornøyde kunder om Pia

Litt om meg selv

Jeg er utdannet personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening, og har jobbet både fulltid og deltid som PT siden jeg tok utdannelsen i 2009. Jeg er også sertifisert mental trener gjennom RAW Trening, level 1 og 2, og sertifisert pre/post-natal Trainer gjennom Active Education.

 

Jeg har en bachelorgrad i medieutvikling og journalistikk, og bruker i dag all denne ekspertisen og erfaringen i mitt daglige virke som fysisk og mental trener, frilansskribent, foredragsholder og blogger på Piaseeberg.no, med tilhørende sosiale kanaler. Jeg er stor fan av progresjonsbasert styrketrening og gleder meg stort til å kunne dele mine ukentlige styrkeøkter med dere!

Ofte stilte spørsmål

STERKERE er for deg som har en rutine på treningen eller for deg som ønsker å skape en treningsrutine på et treningssenter eller velutstyrt hjemmegym. Du er fan av, eller ihvertfall nysgjerrig på styrketrening og ønsker å vie deg til et program som gir både struktur, progresjon og resultater i form av en sterkere kropp – som også ser slik ut. Ikke minst ønsker du selvtillit i egentreningen din, samt bevise for deg selv en gang for alle at du har det som skal til for å skape resultater i styrkerommet.
Når du velger å joine blir du automatisk med i STERKERE-gjengen, der vi alle trener etter samme treningsprogram i den aktuelle fasen. Jeg trener samme program som dere, og deler ukentlige tips, triks og updates for å holde motivasjonen vår i gang. Det finnes tre ulike alternativer av alle øvelser slik at du kan velge den som passer deg og ditt nivå. Programmet er inndelt i sesonger med ca. 1-3 måneders varighet og varierer deretter med ulike mål for å holde deg som deltaker motivert.
Programmet har ingen sluttdato, noen deltakere velger å være medlem 3 måneder, andre 6, 9 og enda lengre fordi de opplever at dette er måten å sikre kontinuerlig forbedring og resultater, ikke minst beholde treningsrutinen i hverdagen. Akkurat som styrketrening generelt – det bør alltid være en del av hverdagen din, men varierer i form av øvelser, reps, sett og fokus. Derfor er dette et levende medlemskap som aldri “går ut på dato”.
I programmet er det lagt opp til tre styrkeøkter samt 1 bonusøkt per uke. Hver økt tar ca 60 minutter.
Det er optimalt med tilgang på et treningssenter eller velutstyrrt hjemmegym. Vi bruker rack, stang, vektskiver, hantler og kettlebells, samt stepkasse og ulike strikker. Annet utstyr vil kunne poppe opp innimellom men det vil alltid finnes alternativer.
Det er programstart ca. 1 gang per måned, som regel første mandag i måneden. Du kan registrere deg for programmet når som helst før startdato og pengene trekkes først når programmet går i gang.
Jeg anbefaler å dedikere deg til tre måneder for å sikre at du opplever den progresjonen og mestringen du kom for. Derfor er det en bindingstid på de 3 første månedene. Etter det er det en måneds opsigelse.

Hopp på mitt neste program og start din styrkereise!