Coming in hot i april 2024; STERKERE Athletic

Om ikke lenge er det klart for vår, sånn for realz!! Eller, okei, påske først da, men etter påsken, da ære game-time💪

Jeg er typ enda mer motivert for å gi jernet på trening etter påske sammenliknet med etter jul eller sommer, faktisk.. er vel noe med at man ser sommeren i sikte og kjenner på godfølelsen av både varme dager, mindre klær, mer dagslys ooog ikke minst følelsen av å være fornøyd og stolt over hvordan man har det og ser ut. Jeg har ikke tall på hvor mange somre jeg har tenkt at jeg «skulle startet før», ihvertfall før jeg begynte å jobbe med trening og kosthold på fulltid. Takket være det går ting noe mer av seg selv, MEN, det er fortsatt noe spesielt med tiden fra etter påske og frem til sommerferien; it´s time to get our game on!

Les mer og sikre deg plass til STERKERE fom. april her.

Hva angår trening går vi nå inn i STERKERE Athletic, en fase av STERKERE der styrketrening og muskelvekst fortsatt har fokus, men vi bytter ut de tyngste løftene med noe mer tempo og intensitet for å også påvirke kaloriforbrenning.

Det vil være to obligatoriske styrkedager, der den ene har fokus på power og styrke, den andre har noe mer fokus på muskelkontakt og hypertrofi. Har man mulighet for en tredje baserer den seg på prinsippene for German Body Composition Training, som grunnlegger av AFPT Espen Arntzen blant annet snakker mer om i denne podcast-episoden. Målet med den tredje dagen er å bruke styrketrening til å bruke kalorier ved hjelp av medium tung styrketrening som også sender signaler om «hei! Ta vare på muskelmassen, også nå som hjertepumpa får kjørt seg», haha – i mangel på en bedre måte å beskrive det på. Kort sagt, mer hensiktsmessig for å bygge en atletisk fysikk enn for eksempel timesvis på mølla og for lite mat over tid. We want the muscles! 💪

Selv fortsetter jeg å utøve både TRENT og STERKERE etter beste evne, jeg behandler delvis denne graviditeten til en fin måte å gaine både det ene og det andre, haha – kid + noe attåt. Det går så der, og er til dels utenfor min kontroll, men jeg er opptatt av gode styrketreningsøkter og bygge muskler i den grad jeg kan. STERKERE is my jam, og skal jo innrømme – sniker litt gravidvennlige alternativer der jeg ser at det ikke går på bekostning av noe annet, hehe.

Viktig å understreke at jeg ikke driver med no´quick fixes, hverken på vegne meg selv eller andre. Men jeg ser gang på gang hvor overrasket folk blir over hva de faktisk kan få til på tre måneder, spesielt når vi kombinerer det med et smart kosthold, som jo har blitt en stor del av både TRENT og STERKERE – i begge appene får du tilgang til et fullverdig kostholdskurs utviklet av min kostholdscoach Johan Vesters. Der får du verktøyene du trenger for å påvirke fysikken din enten den ene eller den andre veien 😊

Det er et begrenset antall plasser i STERKERE, spes nå som jeg er preggers.. en voksende mage og en termin som sniker seg på gjør også at kapasiteten blir deretter. Misforstå meg rett, fortsatt i full sving, men enda viktigere enn å verve nye folk er det å ta vare på de eksisterende; så sikre deg plass nuh, før det evt. blir et aldri så lite opphold i innmeldingen til STERKERE.

Kjenner du at du vil ha treningsplanen klar etter påskeferien, sørg for å sikre deg plass her. There is no time like the present!

Flere
Artikler