Sommer, termin, LIVET nærmer seg.. uææ

Følte for å klinke til med et blogginnlegg!

Sist jeg blogget skrev jeg om oppstarten vår i STERKERE i april, da med fokus på Athletic, og vips, fast forward tre måneder og vi er inne i vår siste måned med nettopp Athletic-fokuset i STERKERE. I juli og august blir det noe mer feriefokus, på den måten at programmet skal kunne være med deg både på ferie, på gymmet og tidvis hjemme – jeg har alltid sagt at kontinuitet er noe av det viktigste når det kommer til å skape resultater og fremgang, programmet kan være så perfekt det bare vil, men hvis det tvinger deg til å være låst til f.eks et gym i en periode der man gjerne er på farta, ferierer og trenger fleks, såå… er det liksom ikke så perfekt lenger. Treningen skal alltid tilpasses livet, ikke omvendt, med mindre man er toppidrettsutøver og må tenke annerledes. Verken jeg eller majoriteten av de jeg følger opp er det, vi vil bare (bare og bare, fru blom, de som vet) trene bra, spise bra og kjenne at kroppen funker bra, og på sikt se like atletiske ut som vi føler oss. Veien dit kan være så mangt, vi må ikke låse oss til en bestemt oppskrift – nettopp derfor er også programmet i f.eks STERKERE noe sesongbasert og variert, slik at det både passer inn i hverdagen vår OG vi holder det interessant!

Sjekk ut mer info om STERKERE og meld deg på oppstart her.

Mye som er interessant om dagen, blant annet at jeg nærmer meg termin. Eller, det er egentlig ikke interessant for så veldig mange andre enn meg selv og de nærmeste, MEN, klart det er spennende tider. Jeg begynner å kjenne meg meget klar til å få hilse på mini i magen, samt dykke inn i en slags nyfødt-boble. Treningen om dagen blir hva det blir, jeg møter opp og gjør så godt jeg kan men dagsform bestemmer – jeg gjør en kombinasjon av STERKERE nå i juni (modifisert, som sådan) og mitt nylanserte treningskurs for gravide – works like a charm!

SÅ, sommeren for min del består av babyboom. Juni går nå med til å vente, neste (du vet, som å babyneste), samt klargjøre TRENT og STERKERE til at jeg skal være på mom-duty noen uker. I begge tjenestene har jeg forhåndsprogrammert ut august og vel så det (sånn hvis du lurer på hva jeg har holdt på med de siste månedene heheee), dernest er planen å jobbe noe gradert, i kombinasjon med mammaperm. Sånn sett var det jo sabla godt planlagt å få en mini i fellesferien, da har jo vi alle noe lave skuldre uansett – gleder meg til å være comeback-kid til høsten, som jeg seff skal ta med gjengen på – men det får bli da, en ting av gangen, hehe.

Håper du har det bra! Sjekk ut Piaseeberg.no om du skulle trenge hjelp med treningen din, avhengig av hvor du er i laivet – min neste to do er å ferdigstille relanseringen av kurset Trening etter fødsel, SÅ kan jeg kalve, haha.

Prekes <3

Flere
Artikler