Events og treningsreiser

Oversikt over hvor du kan møte meg de kommende månedene

Her ser du en oversikt over hvor du kan møte meg de kommende månedene. Oversikten oppdateres fortløpende. Har du spørsmål eller innspill, ikke nøl med å ta kontakt via nettsiden, per mail seebergpia@gmail.com eller i DM´en på Insta. Håper vi sees! 

TRENT Training day - NYHET!

Når: Lørdag 22. april kl. 13-16 
Hvor: SATS Colosseum.
Pris: 400 kr, gratis for 80 SATS-medlemmer – tilgjengeliggjøres i appen én uke før gjennomføring.
Påmelding: Fullbooket. Les om eventet her.

A dream come true! Jeg skal endelig arrangere min helt egen treningsdag! Lokasjonen blir SATS Colosseum i Oslo, et steinkast unna Majorstua. Målet er å samle alle mine medlemmer i både TRENT og STERKERE til en inspirasjonsdag, men eventet er åpent for alle som ønsker. Du vil få en real inspirasjonsboost i form av trening med undertegnede, samt en motiverende wrap up inn i den nye sesongen som står for tur. 

Treningsreise med Pia og Silje

Når: 7.–14. mai 2023
Hvor: Rhodos, Sunwing Kallithea Beach
Pris: fra 14 359,–
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 7. februar 2023.

Jeg og Silje har et mål om å ta deg med på tidenes treningsreise, med fokus på å gi deg det beste fra begge verdener – det harde møter det myke, yin og yang om du vil. Det blir CrossFit, sirkeltrening, Tabata og intervaller men også yoga og meditasjon med Silje i spissen. Dette er turen for treningsmotiverte jenter i alle aldre og vi garanterer en givende uke for både kropp og sjel.

Treningsreise med Pia og Sølve

Når: 20. – 27. oktober 2023
Hvor: Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros
Pris: fra 15 999,–
Avreise fra: Oslo

Når høstværet starter for fullt i Norge, vil vi invitere deg med på treningsreise til solfylte Kypros. I løpet av uken får du mulighet til å teste ut mange forskjellige treningsformer, og kanskje du får deg en ny favoritt eller to! Pia og Sølve har også med seg yogainstruktør Maria, som vil holde morgenyoga ved vannkanten.

Pia og Sølves treningshelg

Når: 10.-12.11 2023
Hvor: Kragerø Resort
Pris: fra 4 995 kr

Denne treningshelgen passer for deg som er glad i å være aktiv og sosial med likesinnede mennesker. Du trives med å trene litt av alt, men syns samtidig det kan være moro å teste nye ting. Det vil legges opp til flere timer i løpet av dagen, men også rom for å nyte god mat, spatid og kvalitetstid med kjente og ukjente. Den perfekte helgen for motivasjonsboost, egentid og påfyll med stor P!