TRENT

Online hjemmetrening for deg som liker det enkelt og effektivt.

Jeg har siden våren 2020 tilbudt trening over nett, og er fortsatt forelska i konseptet. Via skjerm har jeg muligheten til å komme hjem til enhver stue, og hjelpe deg med å få til egentreningen, slik det passer deg. Vi trener både med og uten utstyr, det finnes ulike økter for ulike nivåer, og det er ingen binding. Mitt mål er å gjøre treningen din så enkel og tilgjengelig som mulig, samtidig som vi trener effektivt. Du er hjertelig velkommen i gjengen!

Dette syns medlemmene! ​

Med et månedlige medlemsskap i TRENT får du tilgang til ditt eget treningsunivers, rett hjem i din egen stue. Jeg trener deg via skjermen flere ganger i uka, og du har tilgang til ytterligere økter med ulikt fokus. I begynnelsen av hver måned lanserer jeg et forslag til en treningsplan for den kommende måneden, samt et fokus; push ups, kjernemuskulatur, rumpetrening, etc. Jeg slipper også en rekke forhåndsinnspilte økter, som komplementerer de ukentlige liveøktene. Summen av det hele skal være en fullverdig treningspakke der vi trener variert, men samtidig med et gitt fokus til ulike tider. På den måten blir det aldri kjedelig, men vi gir oss selv muligheten til å bli bedre. Det er ingen binding og du velger selv hvor ofte, hvor hardt og hvor mye. Jeg liker å kalle det frihet under ansvar! Du kan se øktene på mobilskjerm, med eller uten hodetelefoner, på pc, eller på TV-skjerm.

Et medlemskap passer for deg som vil gjøre tilgjengelig og enkelt, som er glad i en svettefest og som liker å trene relativt enkelt. Dette er trening og økter jeg selv ville ha trent uansett, enten hjemme eller på senter, og få full valuta for innsatsen jeg legger ned. Vi kaster ikke bort tiden på trening, men ta det med ro – jeg viser alltid ulike øvelsesalternativer slik at du holder følge, uavhengig av nivå og utgangspunkt ved innmelding, samt dagsform.

Det vil være mulig å bruke det meste av treningsutstyr, da spesielt hantler eller kettlebells i ulike kg, strikker, minibands etc. Du kan også trene uten noe som helst, så ikke la mangel på utstyr være en hindring.

Jeg viser alltid ulike nivåer av en øvelse, slik at du kan være med, uavhengig av fysisk utgangspunkt. Det er viktig for meg at vi utfordrer oss på trening, men at vi alle blir tilbudt en variasjon av en øvelse som gir mestring. Videre legger jeg til rette for at du over tid blir kjent med øvelsene og blir rå på å legge på vekter, få bedre teknikk, optimalisere øvelsesbildet ditt.. det som skal til for at du faktisk blir bedre av innsatsen du legger ned.

Send meg gjerne en mail på seebergpia@gmail.com dersom du har spørsmål – håper vi sees på trening!