Tilgjengelige hjemmeøkter som gjør deg heltrent!

PT i stua, oppfølging og fellesskap

PT i stua, oppfølging og community


PT i stua, oppfølging og community


Pia Seeberg står med armene på en vektstang og viser frem sin nettbaserte treningsplattform Trent
Mitt mål

Tidsklemma og rådvillhet hindrer altfor mange i å ha en god treningsrutine. I TRENT leverer jeg ukentlige treningsopplegg der målet er å gi deg det du trenger for å trene effektivt, allsidig og BRA der du vil, når du vil. Målet mitt er å tilby det du trenger for å ta vare på din egen helse, bo i en kropp du er stolt av og nyte følelsen av å være TRENT!

Et medlemskap passer for deg som vil gjøre tilgjengelig og enkelt, som er glad i en svettefest og som ønsker å trene med meg som PT via skjerm på øktene dine. Dette er trening og økter jeg selv ville ha trent og trener på dager der jeg vil trene hjemme, men fortsatt få full valuta for innsatsen jeg legger ned.

Introduksjon til
TRENT med Pia

Oppstart

Slik funker det

 • Du får tilgang på et ukentlig treningsopplegg som skal være både gjennomførbart og tidseffektivt, uavhengig av nivå.
 • Du kan velge å gjøre enkle fysiske tester som sier oss noe om utgangspunktet ditt før oppstart.
 • Ved innmelding får du tilgang på den aktuelle treningsuken, med ferdige follow along-økter på alt fra 20-50 minutter. Du trykker play og vips, så trener vi sammen – jeg guider, pusher og hjelper deg til å trene med god teknikk.
 • Ingen krav til utstyr, men hantler eller KB´s og minibands/strikker i en eller annen form kommer godt med. Det lærer du mer om så snart vi er igang.
 • Jeg holder deg oppdatert via livechat, video og e-post underveis i treningsmåneden, samt svarer på spørsmål.
 • Du blir en del av et større fellesskap der vi alle følger den samme treningen og holder hverandre ansvarlig.
Fremgang

Slik blir du i bedre form

 • Hver tredje måned skifter vi fokus og har et mål om å forbedre noe spesifikt, i tillegg til å bygge generell form og styrke. Det er moro å se at man blir bedre, selv med hjemmetrening.
 • Hver uke har vi et mål om å gjennomføre 1-3 økter sammen, avhengig av ditt utgangspunkt – disse kjøres som follow along-økter den aktuelle uken.
 • Du får også tilgang til et enorm treningsbibliotek med ulik tidsvarighet, med ulikt utstyr og ulikt fokus.
 • Jeg sørger for å gi deg fokuset du trenger – møt opp til satte tider, gjennomfør og få fremgang.
 • Hver økt du fullfører gir en grønn prikk. Målet er flest mulig grønne prikker for deg og resten av gjengen – hver uke.
Ukentlig innhold

Dette trener vi

 • Tre treningsøkter i uken, en kombinasjon av livetrening og forhåndsinnspilte follow along-økter.
 • Treningen er inspirert av enkle CrossFit-prinsipper, programmert for å gi deg best mulig igjen for innsatsen din, med fokus på bein, rumpe, rygg og kjerne.
 • Som trener brenner jeg for å legge til rette for en sterk fysikk, både med egen kroppsvekt, men også ekstern belastning. Jeg ønsker å gjøre deg sprek, motstandsdyktig og allsidig!
 • TRENT inneholder også et bibliotek med flere økter med både meg og med gjesteinstruktører om yoga med Silje Thorstensen, dans og kondis med Sølve Sundrehagen, kjappiser med Inger in Dubai og allsidig trening med dyktige Tonje Lien Wold.
 • Målet er å tilby et digitalt treningssenter med ALLE muligheter til å trene når du vil, hvor du vil, men samtidig gi en konkret plan som gjør det enkelt for deg å «bare gjøre».
NIVÅ OG PROGRESJON

For alle nivåer

 • Jeg viser alltid ulike nivåer av en øvelse, slik at du kan være med, uavhengig av fysisk utgangspunkt.
 • Det er viktig for meg at vi utfordrer oss på trening, men at vi alle blir tilbudt en variasjon av en øvelse som gir oss mestring.
 • Du vil bli overrasket hvor helhetlig, effektivt og BRA vi kan trene ved hjelp av enkelt utstyr og effektive oppsett.
Fellesskap

Energi og motivasjon

 • Delta i gruppe med andre som har samme mål som deg.
 • Gjennomfør treningen parallelt med de andre i gruppen og se hverandres grønne prikker – vi holder hverandre ansvarlig.
 • Få inspirasjon og støtte fra hverandre.

Fornøyde kunder om TRENT

Litt om meg selv

Jeg er utdannet personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening, og har jobbet både fulltid og deltid som PT siden jeg tok utdannelsen i 2009. Jeg er også sertifisert mental trener gjennom RAW Trening, level 1 og 2, og sertifisert pre/post-natal Trainer gjennom Active Education.

Jeg har en bachelorgrad i medieutvikling og journalistikk, og bruker i dag all denne ekspertisen og erfaringen i mitt daglige virke som fysisk og mental trener, frilansskribent, foredragsholder og blogger på Piaseeberg.no, med tilhørende sosiale kanaler. Jeg er stor fan av progresjonsbasert trening som er tilgjengelig og effektiv – den beste treningen er den du faktisk får gjort over tid, der er hjemmetrening og TRENT løsningen for mange!

Pia Seeberg sitter på en treningsmatte i hjemmetreningssenteret sitt

Ofte stilte spørsmål

Et medlemskap passer for deg som vil gjøre tilgjengelig og enkelt, som er glad i en svettefest og som ønsker å trene med meg som PT via skjerm på øktene dine. Dette er trening og økter jeg selv ville ha trent og trener på dager der jeg vil trene hjemme, men fortsatt få full valuta for innsatsen jeg legger ned.

Etter innmelding får du tilgang til TRENT-appen, der du blant annet kommer direkte inn i den aktuelle treningsuken. Her vil ukas «to dos» ligge klare for deg, og det eneste du trenger å gjøre er å sette av tid i din egen kaleneder – I´ll do the rest! Vi har også et bibliotek med ressurser som skal underbygge treningsreisen din, blant annet det du trenger for å ta kontroll over ditt eget kosthold. Videre har vi en felles chat der vi deler våre high´s and low´s og en egen funksjon for å måle fremgang dersom du velger å ta de innledende testene.

 • Hver tredje måned setter jeg et «mini-fokus» aktuelle sesongen, med tilhørende mål og tanker som du selv velger hvor mye du vil ta eierskap til.
 • Dette skal være enkle holdepunkter som gjør det enkelt for oss å se og merke at vi blir bedre ved å møte opp jevnlig.
 • Du vil også merke at både humør, energi, selvtillit og mestring vil ta seg opp betraktelig når du ENDELIG klarer å skape god kontinuitet i treningsvanene dine. 30 minutter på stuegulvet, det har ALLE tid til.

Øktene er alt fra 30 til 50 minutter, gjerne 30 min x 2 i uken og en noe lengre styrkeøkt (med utstyr som hantler, kettlebells og strikker, men du kan også møte opp uten utstyr) på 45-50 min. Mandager møter du gjerne en CrossFit-økt på 30 min, onsdager er gjerne en styrkeøkt på 45 min og fredager kjører vi noe utstyrsfritt med fokus på høy puls og godfølelse, samt SOMA MOVE.

Det er helt opp til deg selv, og vil i stor grad avhenge av hva du er vant til. Er du helt fersk vil det være lurt å starte pent, men på sikt ønsker jeg at vi alle har et mål om tre økter i uken. DET gir resultater!

Du trenger ikke treningssenter, men ingenting i veien for å ta med skjermen på gymmet om du føler for det. Det vil være mulig å bruke det meste av treningsutstyr, da spesielt hantler eller kettlebells i ulike kg, strikker, minibands etc. Du kan også trene uten noe som helst, så ikke la mangel på utstyr være en hindring.

Du kan når som helst melde deg inn i TRENT.

Nei, du betaler månedsvis.

Ta vare på din egen helse, bo i en kropp du er stolt av og nyt følelsen av å være TRENT!