om Pia

"Som trener og påvirker i sosiale medier brenner jeg for at alle som følger meg skal få verktøyene de trenger for å bli din egen PT!"

Filosofien og metodene mine er bygget på både fysisk og mental trening, og jeg er opptatt av at trening skal være effektivt, tilgjengelig og givende – jeg håper du, som jeg, kan bli avhengig av følelsen av å være stolt av deg selv, og at den driver deg videre på reisen mot å bli akkurat så trent som du selv ønsker. Kan jeg, kan du!

Jeg er utdannet personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening, og har jobbet både fulltid og deltid som PT siden jeg tok utdannelsen i 2009. Jeg er også sertifisert mental trener gjennom RAW Trening, level 1 og 2, og sertifisert pre/post-natal Trainer gjennom Active Education. 

Jeg har en bachelorgrad i medieutvikling og journalistikk, og bruker i dag all denne ekspertisen og erfaringen i mitt daglige virke som fysisk og mental trener, frilansskribent, foredragsholder og innholdsprodusent (et jålete ord for influencer). Jeg er programleder for Treningspodden sammen med Silje Thorstensen, og arrangerer treningsreiser- og helger flere ganger i året. I 2020 startet jeg min egen podcast, Trening etter fødsel, i kjølevannet av boken med samme navn, der målet er å dele erfaringer og kunnskap om trening etter fødsel, oss treningsjenter imellom.

Sosiale medier

«Sosiale medier er en stor del av jobben jeg gjør, der målet er å spre treningsglede, men også kunnskap. Bli med i gjengen!»

Bøker av Pia Seeberg

Januar 2019 gav jeg ut boken Bli din egen PT, med hensikt om å lære leseren det han eller hun trenger for å klare å bli selvstendig med sin egen trening og måloppnåelse. Året etter gav jeg ut boken Trening etter fødsel, men mål om å hjelpe oss jenter til å ha det best mulig i tiden etter fødsel.

I dag består jobbhverdagen min av å jobbe med mine ulike sosiale kanaler, holde foredrag og treningseventer (ihvertfall når koronaen ikke herjer..), podcaste, produsere innhold, samt hjelpe mennesker til å nå sine mål innen trening og helse, ved hjelp av både fysiske og mentale verktøy.

Digital trening har også blitt en stor del av mitt virke, som du kan lese mer om her.

Takk for at du sjekker innom – hyggelig å ha deg med på laget!