Vlogg fra sydenland <3

Hei babes, tenkte jeg skulle prøve noe jeg ikke har gjort på LENGE, nemlig å dele ukas vlogg (forsøker å få ut en hver søndag) her på bloggen. Er noe nostalgisk over å bla opp denne blekka og kjenner at det alltid er fint å rable litt. Jeg er altså på Gran Canaria, av mange ulike årsaker egentlig; besøke Sølve, ha litt bissniss-møter med han, filme en god del innhold til diverse ting jeg jobber med, samt researche området – jeg er jo preggers med termin til sommeren og jeg har en drøm om å tilbringe noe av permisjonstiden på et varmt sted, sooom for eksempel her på grancis.

TENK, så digg?!!

*egenreklame* Utover det nærmer det seg nytt treningsprogram i STERKERE, det merkes at stadig flere ønsker å tune inn treningen mot vår og sommer, jeg liker det!! Ikke så altfor mange ledige plasser til oppstarten i mars, mandag 4. mars for å være eksagt, men du kan melde deg på her om du er kjapp. Hvis du lurer på hva programmet består av nå i mars kan du lese et eget innlegg om det her.

Anyhow, her er ukas vlogg, reach out om du lurer på noe eeller har tips til ting jeg burde se eller gjøre mens jeg er her nede. Jeg reiser hjem torsdag formiddag, tiden frem til da skal nytes. Nå er det middag med Sølve og Hugo som står for tur – ha en nydelig kveld <3

Flere
Artikler