VLOGG: En typisk matdag for meg, og tre «regler» jeg alltid følger

Og jammen meg kom jeg meg ikke i mål i dag også! For de av dere som så snappen min tidligere i dag var jeg litt stressa på et tidspunkt, der jeg satt på Torp flyplass, uten nett, med en halvferdig vlogg og en noe småsliten kropp etter jentehelg i København. Men, som jeg også nevnte på snappen – det er kontinuitet over tid som skaper resultater, både i jobb, trening og i livet ellers. Jeg har bestemt meg for å publisere en vlogg hver søndag jeg, og slik har jeg planer om å holde det?

I ukas vlogg tar jeg dere altså med på en typisk matdag i mitt liv. Det er en del som har spurt om det, så da er det klart jeg svarer på tiltale. I vloggen nevner jeg et innlegg om Questbars, og det kan du sjekke ut her. I tillegg snakker jeg om «min faste frokost», som du kan lese mer om her – I love it!

Jeg håper du liker ukas video – nå skal jeg snøre på meg joggeskoene og gå en tur i frisk, nydelig luft, før litt jobbing venter. Jeg har en travel dag foran meg i morgen, som jeg vet blir maks bra om jeg stiller forberedt som fy. Deretter venter søndagskveld på sofaen, med verdens beste mann – livet ?

Å, forresten! Husk at du kan sjekke ut alle de tidligere vloggene mine på min YouTube-kanal her, blant annet.. 

Flere
Artikler