Burde man trene på kleine dager?

Hehe, dette er jeg et spørsmål jeg tror mange stiller seg fra tid til annen, da de fleste av oss tar oss en fest iblant – slik som vi gjorde her på Agia Napa i går. Det ble altså en tur bort på Nissi Beach, som jeg hintet om i gårsdagens innlegg, og det ble en aldri så liten svingom ?

Noe surrealistisk egentlig, at vi befant oss på skumparty på Agia Napa, haha.

Men ja, trening dagen derpå, yey or ney.. hva tenker dere?

Vi kommer ikkke utenom at alkohol er noe kroppen ønsker å skille ut så fort som mulig, og dermed vil den prioritere å gjøre nettopp det, fremfor å bygge muskulatur eller brenne fett. Man blir mindre mostandsdyktig mot stress, deriblant hard belastning, som jo trening ofte er. Derfor lønner det seg å styre unna tøffe økter dagen derpå, og heller prioritere smart hvile, næringsrik mat og bevegelse.

For min del er jeg opptatt av å skille mellom trening og bevegelse. Jeg har sluttet å trene beinhardt dagen etter en fest, i 9 av 10 tilfeller ble jeg forkjøla og liknende noen dager etterpå, men prøver alltid å få inn noe form for aktivitet – en tur i frisk luft eller liknende. Det gjør at jeg føler meg bedre, og jeg inspirerer meg selv til å ta flere gode valg – for altså, man kan jo fort ende opp med å dynke ansiktet i en isboks. Og bli der?

Heldigvis ble det ikke så hardt på denne gjengen i går, og jeg tror de fleste av oss ble mer rusa på selve opplevelsen enn noe annet, hehe. Vi rundet av kvelden med en hyggelig middag, alle mann alle ?

I dag startet vi dagen med en WOD i regi av meg, etterfulgt av dans med Sølve. Deretter sløvet vi ved bassenget til lunsj, jeg spilte inn Treningspodden, før jeg gikk meg en deilig tur og prøvde meg på noen øvelser – ref. dagens Instapost. Nå skal jeg ta kvelden – jeg har planer om å nyte den siste dagen her nede til det fulle! ?

Det wr jo helligdag hjemme i Norge i morgen å – NYT!?

Flere
Artikler