De beste smoothie- og vannkoppene til mini

For en stund siden spurte jeg om hjelp på story – mini har begynt å drikke selv (eller, forsøke er vel et bedre ord), og jeg har etterhvert lyst til å lage smoothie til han, som da altså var bakgrunnen for spørsmålet.

Jeg fikk inn masse gode forslag, tusen, tusen takk, og jeg ramser opp noen av de her – håper de kan være til nytte for flere enn meg.

  • Noe av det enkleste er kanskje å klippe av en liten flik at tåteflaska, slik at mini kan drikke smoothie fra denne. Jeg har ikke testet det selv enda, men jeg har jo masse 2´er-tuter som han har vokst fra, som er gull å bruke til dette. Billig og bra løsning – ser jeg for meg ihvertfall, hehe.
  • Smoothie-poser! Eller, squeezebags som det så fint heter. Dette har jeg jo til og med liggende hjemme, etter at jeg gjorde et samarbeid med Twistshake, men det hadde ammehjernen min glemt, haha. De er geniale. Eksempler på slike finner du her.
  • En «wow-kopp» gikk igjen, et eksempel ser du her og her. Dette er flasker/kopper mini kan drikke av på vanlig måte, men som lukker seg når de er ferdige, slik jeg har forstått det. Virker genialt! En «munchie mug» ble også anbefalt, slik som denne.
  • Nettbutikken BeeOrganic ble også anbefalt som et sted med masse ulike produkter innen drikke til barn – sjekk den ut her.

Det ble også nevnt at det er fint å la mini trene på å drikke fra en vanlig kopp, og det gjør vi altså, men til smoothies og i barnehagen osv er det fint å ha noe som er hakket mer bulletproof, hehe.

Håper disse tipsene kommer flere til gode, og takk igjen til dere som bidro ?

Flere
Artikler