Det var sånn det var, ja

Åh, gjengen – dette har vært en litt brutal dag? I går var jeg og mannen på lunsj med gode venner, og hadde barnevakt for anledningen. Det ble ganske så festlig, noe jeg har fått kjenne litt på i dag. Første gang som klein siden jeg ble mamma, noe som har minnet meg på hvor dritt det er å være nettopp klein, haha. Ikke er det særlig stas å være sliten når man har en liten bebiss heller, så det blir nok lenge til neste gang jeg tar meg en svingom ala den i går. Når det er sagt – det var faktisk verdt det. Så. Sjukt. Hyggelig?

I dag våknet mini rundt 06 (?), så man kan jo trygt si jeg har vært en trøttstrømpe. Fikk oss heldigvis en ekstra lur på formiddagen. Utover det har vi ruslet i byen, spist deilig lunsj og kost oss, OG jeg har til og med vasket huset!! Måtte gjøre noe for å føle at jeg utnyttet dagen til noe bra, om dere skjønner ?

Nå venter vi på pizza på døra, så blir det tidlig senga – mini sover?? I morgen er det ny uke, nye muligheter, saki som jeg gleder meg – håper du har hatt en fin helg ?

Flere
Artikler