På tide å gjøre seg klar… Dette er #shapeupkickstart 2015!

Er det ikke digg å vite at du har en plan klar allerede fra 1. januar?

Trening to ganger i uka, og et sunt kosthold mandag til fredag er det som kreves av deg for å få en god start på 2015. Det er NÅ du har muligheten til å legge lista for det nye året.

Bestem deg. Ta avgjørelsen, book inn treningene, skriv handleliste, skaff deg en treningspartner.

Begynn å forberede deg mentalt, slik at både hode og kropp er klare til å kjøre i gang!

_C9T1057

#Shapeupkickstart er det treningsprogrammet og den menyen jeg og ernæringsfysiolog Mia Eckhoff har satt sammen for å gi oss selv og dere en superstart på 2015, rett og slett! Dette MÅ du bli med på!

image

image

  • Tren de to treningsprogrammene på månedens utgave i hele januar. Treningsprogrammene vil bli lagt ut på shapeup.no senere i januar.
  • Fyll på med næringsrik, digg mat, og la deg inspirere av oppskriftene på side 28 til 31 i månedens utgave. Disse vil også bli lagt ut på shapeup.no fortløpende i løpet av januar.

image

  • Følg meg her på bloggen, hvor jeg blogger om min egen kickstart. Jeg skal trene dette programmet, kokkelere frem maten, og gi dere både trening-, kosthold- og motivasjonstips underveis.

image

  • I februar gir vi deg et nytt treningsprogram og nye menyforslag som følger deg videre.

image

image

  • Del egne bilder og erfaringer på Instagram! Vi trenger inspirasjon fra dere 😀 Så bruk hashtaggen vår #shapeupkickstart, og vis oss hvordan DU velger å starte 2015 på best mulig måte.

På mandag kjører vi i gang. 

For slapp av, vi tar oss god tid til å komme oss etter både jul- og nyttårsfeiring. Bruk de første dagene i det nye året til å komme deg sakte, men sikkert i gang, og bli med oss på den skikkelige kickstarten fra og med 5. januar. 

På lørdag gir jeg deg en enda bedre innføring i selve treningsprogrammet 🙂

Det gledes! 😀

Flere
Artikler