En typisk dag på jobben…

Kan se sånn her ut 🙂

image

Ruslet til jobben, med musikk i øra og sekken på ryggen. Heia ryggsekk!

Gjorde et kaffestopp før jeg ramlet ned på plassen min.

image

Var i et møte…

image

Før jeg møtte Rasmus og selveste Kristin Holte til en fotoshoot på Crossfit Oslo. Flaks for meg at de ligger rett over gata for våre kontorer, så jeg slapp å slepe meg selv igjennom snøstormen som sto på i dag. Men for all del, jeg klager ikke, snøstorm betyr skiføre! 😀

image

image

Det var tydelig hvor bra de klarte seg uten meg…

image

Så jeg stakk ganske kjapt, og lot Rasmus work his magic! Bildene er til en  sak som kommer på trykk senere i vår. På tide å gi Kristin Holte den credsen hun fortjener. FOR en dame!

image

Vips, så var halve dagen unnagjort! Tid for lunsj 🙂

image

image

image

… Og mere kaffe.

image image

Resten av dagen satt jeg på kontorstolen min og svarte på mail, plundret med en sak, og tok litt bilder av Sofia.

image

image

image

Digitalansvarlig og helhjertet sjarmtroll i redaksjonen 🙂 Nå skal hun være bortreist i tre dager, og jeg merker at jeg kjenner på savnet allerede.

Hehe, etter å ha scrollet meg igjennom dette innlegget må jeg helt klart opprette en kategori som heter hverdagsliv! 😉 Men sånn går altså dagene på kontoret, noenganger med en treningsøkt presset inn i lunsjen.

NÅ står sen middag, Netflix og tidlig kvelden på agendaen. Craazy partylife!

 

 

Flere
Artikler