Hjemmetrening med meg i april – bli med!

Egenreklame

Det er jo enda noen dager til april står på døra, but still.. tiden flyr! Så jeg er føre var og informerer dere om hjemmetreningsmuligheter med meg allerede nå – så kan dere planlegge inn moroa i kalenderen!

«Trent på tretti» er en treningsgruppe på Facebook der du kan trene både med og uten utstyr. Vi trener sammen tre ganger i uken, der hver økt varer i 30 minutter, alle sammen er live i Facebook-gruppen. Treningen vil være inspirert av enkle CrossFit-prinsipper, og målet mitt er å ta dere på effektive hjemmetreningsøkter som jeg selv tyr til når jeg vil blåse ut litt ekstra. Øktene blir mandag kl. 11, onsdag kl. 18 og fredag kl. 09, men alle økter blir liggende i gruppa, så du kjører de når du selv ønsker.

Jeg gleder meg!

På slutten av måneden deler jeg et skriftlig dokument der alle øktene er tilgjengelig, og gruppen i sin helhet har du tilgang til ut mai. Så du får ikke bare trening i én måned, men to!

For å melde deg på betaler du kr 349 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Trent på tretti – april». Deretter søker du om medlemsskap i denne gruppen, «Trent på tretti med Pia – april 2021».  Jeg godtar forespørselen din så fort som mulig, og innen 24 timer. Har du spørsmål kan disse sendes til seebergpia@gmail.com, eller bare spør her på bloggen ?

Her kan du lese mer om SOMA MOVE og stretchinggruppen, som er en treningsgruppe der du kan trene SOMA MOVE live med meg én gang i uken, da selvfølgelig det nyeste mønsteret. I tillegg tar jeg deg med på en stretchingsekvens på 15-20 minutter hver fredag. Jeg garanterer deg bedre bevegelighet og mobilitet hvis du joiner denne gruppa, hehe.

Håper jeg får trene med deg i april?

Flere
Artikler