Jeg gjorde det

I går spurte jeg på story om det var innafor å dra til Oslo for å gjøre en podcastinnspilling eller ikke – majoriteten mente nei, ikke overraskende. Well.. I did it anyway ? Altså, jeg måtte bare, da denne episoden for meg var og er ganske viktig – kommer på mandag, Trening etter fødsel. Var ikke mulig å spille inn hjemmefra, da hadde jeg seff gjort det. Jeg tok alle forhåndsregler, og gjorde jo sånn sett ikke noe galt og var helt innafor regelverket.

Så ja. Da vet dere det ?

Episoden er med en ekspert fra Villa Sult, og vi snakker om hva som skjer dersom man blir overopptatt av trening, kropp og mat etter fødsel – når blir det for mye av det gode? En viktig motvekt til de andre episodene i sesongen.

Så da vet du det også.

Denne uka har mini startet i barnehagen, noe som har tatt litt tid og oppmerksomhet. En ny epoke, litt spesielt, men også veldig hyggelig. Videre er det jo spesielle tilstander med både dette valget, og nå nye koronatiltak her på Østlandet.. hva skjer med verden. Er vel bare å gå i hi som tidligere i år og satse på at vi klarer dette sammen. Det gjør vi!

I helgen blir det nok chilling hjemme, litt trenings, familietid.. the usual. Og jeg liker det❤️ God helg, fine folk ❤️

Flere
Artikler