Jeg trenger hjelp

I dagens innlegg kan du vinne et gratis abonnement på Det Nye ShapeUp ved å svare på tre enkel spørsmål.

  1. Hva liker du å lese om på denne bloggen?
  2. Hva kunne du tenke deg å lese mer om?

Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet (som du får opp i bunnen av innlegget ved å trykke deg inn på selve innlegget), og sørg for at e-postadressen din stemmer, slik at jeg kan kontakte deg i etterkant. Jeg holder det gående en uke, det vil si at jeg kårer en vinner onsdag 15. februar. Det blir én vinner her på bloggen, en på Instagram og en på Facebook-siden min www.facebook.com/ptpia.

mee ortn

Dette bildet henger på jobben på RAW Trening, og jeg syns det passet overraskende bra, hehe. 

Grunnen til at jeg ønsker svar på dette er ikke fordi jeg ønsker å sanke komplimenter, haha, tvert imot – jeg trenger litt informasjon fra dere som faktisk følger meg, slik at jeg kan bli bedre.

Kartlegger forbedringspotensialet mitt, for å si det på godt norsk.

Denne blekka har nemlig rukket å bli over to år, og jeg koser meg like mye, om ikke mer, med å dele kunnskap, informasjon og inspirasjon fra Piaseeberg.no. Etter at jeg ble med på DeNye-prosjektet har ting skutt fart i enda større grad, og veien blir til etterhvert som man går, men en ting er sikkert – jeg står stødigere i disse bloggeskoa nå enn jeg noensinne har gjort. Og godt er det.

Men det holder ikke å stå stødig – målet er jo å utvikle meg. Jeg er inne i en fase nå hvor jeg prøver å se ting litt i fugleperspektiv, gjøre noen vurderinger og legge opp en god slagplan for veien videre. Jeg har kommet et godt stykke på vei, og har blitt klar over et par endringer jeg ønsker å gjøre. Eller, ikke endringer, men kanskje.. et skarpere fokus her og der. Når man legger seg i selen for å produsere hver eneste dag er det fort gjort at hjertesakene blir liggende litt sånn innerst i bloggeskuffen, som egentlig er det motsatte av det jeg ønsker skal skje. Mine hjertesaker skal opp og frem de, spesielt nå som jeg har fått muligheten til å spre innhold til enda flere mennesker.

Jeg skal bruke denne muligheten til å dyrke mine styrker – ikke dilte etter alle andre.

I den anledning er det jo viktig at jeg lytter til meg selv, men minst like viktig er det jo å spørre deg der hjemme hva du tenker. Hva slags type innlegg og informasjon vil du ha mer av? Og hvordan kan vi sørge for at denne bloggen i enda større grad skiller seg ut fra alle andre mulige treningsbloggere og profiler der ute? Om du vil være så snill å legge igjen noen ord om dette i kommentarfeltet, ja, DA blir jeg glad da.

For vet du.. du tenker kanskje at din scrolling og fluktige besøk innom min blogg i ny og ne er meningsløs og usynlig.. men det er faktisk takket være nettopp det at jeg kan sitte her jeg er i dag, og holde på med det jeg gjør. Håper du ser på dette som en mulighet til å påvirke meg og det jeg gjør, slik at du får lese enda mer om det du virkelig vil – jeg sitter nemlig ikke og hamrer på tastaturet utelukkende for meg. Det er mest for deg 🙂

Helt sykt hygge om du legger igjen et svar til meg, som sagt. I skrivende stund er jeg akkurat ferdig med kunder, og jeg skal jobbe liiitt til før jeg setter kursen hjemover. Mannen varter opp med hjemmelagde burgere, så dette blir uten tvil en fantastisk kveld. Hverdagen ass – I love it!

Flere
Artikler