Krokken er tilbake og treningsuka som gikk – uke 6

Det har vært en digg treningsuke, dog relativt lite hverdagsaktivitet – sånn ære når det er bikkjekaldt ute, man jobber hjemme osv, osv. Korona ass ?

Dette er kanskje oversharing, men for noen uker siden fikk jeg tilbake krokken å, les, mensen. Har det altså for andre gang nå, siden graviditet, fødsel osv, og altså.. jeg hakke savnet det. Drittrøtt, vondt i ryggen, rart humør, null energi.. bah, haha. En av mange grunner til å amme så lenge man kan, å slippe unna det greiene der?

Så, pga det har det vært treningsfri både i går og i dag, og jeg har spist og snust på alt jeg kommer over. En sjokoladeplate, masse pizza, lomper med smør og honning.. ja, the list goes on and on. Aner ikke hvorfor jeg forteller dette egentlig, bryr vel de fleste midt i ryggen, meeeen, hvem vet, kanskje noen har det på samme måte innimellom, I hope so. Legger ved noen meningsløse bilder fra uka som har gått for det er det eneste jeg har.. søren meg ikke en selfie uten munnbind å oppdrive lenger ?

Håper du har hatt en fin lørdag, her er det du egentlig kom hit for – treningsuka som gikk. Og du, husk ny vlogg i morgen ?

SØNDAG 

Treningsfri. 

MANDAG 

SOMA MOVE med Facebook-gjengen ?

TIRSDAG 

30 min sterk uten utstyr med Facebook-gjengen, etterfulgt av litt styrke i kjelleren ?

A1) Snatch deadlift 8 reps x 3

A2) Sittende press med stang 10 reps x 3 

B1) Ettbeins strakmark 8+8 reps x 3 

B2) Alternerende Arnold press 10 reps x 3 

AMRAP 5 

10 glute bridge benkpress

1+1 turkish get up 

2 min pause 

AMRAP 5 

Walkout med sklimatter 

5 kalorier roing 

2 min pause 

AMRAP 5 

L-sit med hender på hantler, løftet annethvert bein, 10 tilsammen 

15 kbswing @20 kg 

ONSDAG 

A1) Press 12 reps x 3 

A2) Smal benkpress 12 reps x 3 

A3) Bicepscurl med stang 8-10 reps x 3 

3 sett 

12 kalorier ro 

5+5 fremoverlente Enarms ro

12 deadlift

12 kalorier ro 

2-3 min pause 

3 sett 

10 single arm upright row 

12 reverse crunch + beinsenk 

10 tricep skull press

TORSDAG 

Sterk uten utstyr 50 min med gjengen på Facebook?

FREDAG 

Treningsfri.

LØRDAG 

Treningsfri. 

Flere
Artikler