#matmandag – Spicy enchiladas, ShapeUp-style

Asså.. Nå ligger jeg på sofaen, rimelig god og mett etter det som var en faantastisk middag! Sen, men fantastisk. Ettersom vi kjører ShapeUp Kickstart i disse dager har jeg selvfølgelig ambisjoner om å lage en god del av oppskriftene som Andrea har satt sammen. Vel, jeg startet i dag, og først ut var…

Enchiladas med kyllingfilet 

Ah, såå mye deilig å velge mellom i månedens utgave!
Ah, såå mye deilig å velge mellom i månedens utgave!

image

Asså.. OMG! Her kommer handlelista folkens, i morgen blir det meksikansk aften i heimen din!

Du trenger…

– Kyllingfilet (jeg lagde til to pers, så jeg brukte to store, rett under 400 g tilsammen)

– 1 paprika

– 1 rødløk

– Speltlomper (Buer er jo desidert best)

– 1 pose tacokrydder (eventuelt hjemmelaget, om du er fotballfrue-typen)

– Salsa

– Hvitløk (du bürde kjøpe kinesisk, best på smak)

– Revet ost (vi prøvde en ny variant, Tex Mex, supergod! Sjekk ut emballasjen lenger ned i innlegget).

Ingredienser, vol 1.
Ingredienser, vol 1.
Ingredienser, vol 2! Naam.
Ingredienser, vol 2! Naam.

Jeg begynte med å kutte opp grønnsaker og kyllingfilet, før jeg stekte kyllingen i panna.

image

Tilsatte salt, pepper og litt tacokrydder, før jeg helte oppi en klunk med vann og grønnsakene, samt resten av tacokrydderpakken (tror egentlig man skulle ha litt mindre.. yolo).

image

Når dette var ferdigstekt…

image

image

Fylte jeg opp lompene, en etter en! En smule kronglete å få lukket de, holdt de sammen osv, men ingen krise.

image image

Deretter tilsatte jeg tacosausen, som på bildet over, og ost (<3) til slutt.

image

Ser jo ganske innafor ut?

Og det var det!

image

Mmm. Jeg spiste den med litt cottage cheese ved siden av, digg med den milde smaken ved siden av det sterke. Også hadde jeg ikke rømme, hehe.
Mmm. Jeg spiste den med litt cottage cheese ved siden av, digg med den milde smaken ved siden av det sterke. Også hadde jeg ikke rømme, hehe.

Dette ble rene lørdagsmiddagen på en mandag, men samtidig næringsrikt og godt. Neste gang skal jeg lage en frisk salat ved siden av, også skal jeg holde en lampe eller noe over det ferdige resultatet. Jeg ser jo at dette ikke er bloggeoptimalt, hehe. Denne oppskriften er altså en av mange som Andrea har dratt frem i månedens ShapeUp. Mitt mål i dag er vel egentlig å vise dere hvor kjapt, enkelt og greit dette er å slenge sammen, kun ved hjelp av ingredienser du lett finner på butikken, eller som du har hjemme fra før av til og med.

Utover denne nydelige middagen kan jeg informere om at jeg har trent mandagsskrotten i dag, til tross for en vilje som sa nei, nei, nei. Så jeg gikk for noe jeg syns er ganske gøy, og ikke så krevende som mye annet.

For har jeg nevnt for dere at jeg prøver å få inn en «stakeøkt» i uken om dagen? Jeg skal nemlig bli ganske rå på ski når kong vinter melder sin ankomst. Dessuten er det en skikkelig ålreit måte å trene kondisjon på, uten å drepe beina heelt. Det gjør jeg liksom en del av på crossfiten fra før. På snapchaten min Piapiapiapia kan du se økten jeg gjorde 🙂 Mer om stakeprosjektet kommer!

Vondt i vilja på veien til SATS.
Vondt i vilja på veien til SATS.
Utelukkende happy på vei ut fra SATS! Så happy at jeg tok to selfier for å illustrere gretne meg på veien inn, og den endorfinrusede meg på veien ut :-)
Utelukkende happy på vei ut fra SATS! Så happy at jeg tok to selfier for å illustrere gretne meg på veien inn, og den endorfinrusede meg på veien ut 🙂

Det var alt for i dag. Digg mat og litt svette selfies er vel bra nok på en mandag? 🙂 Takk for at du stakk innom, jeg håper virkelig denne middagen faller i like god smak hos deg som den gjorde hos meg.

God kveld 🙂

Flere
Artikler