Middagstips og livet på treningsreise

Reklame ism. Delikat Grønnere Middag

Hei igjen fine folk, og god mandag?

Før jeg reiste på tur mekket jeg tidenes nydeligste middag hjemme, som er minst like enkel som den er god. Jeg har fått teste deres nye produkter med middagstilbehør, Delikat Grønnere Middag, og har lært at de passer minst like bra til både kald og varm mat. I dette tilfellet stekte jeg laksen, sammen med spinat og grønnkål, samtidig som jeg varmet en halv boks Delikat Grønnere Middag i smaken Bulgur og Blomkål – njuudelig!

Den har også en mild smak av ingefær, som smakte nydelig sammen med laksen og den lille dæsjen med soyasaus jeg toppet det hele med. 

Tror jeg brukte typ 5 minutter til sammen på å lage middagen, om du ser litt bort ifra tiden det tok å steke fisken ferdig – det kan jeg like? Du kan lese mer om Delikat Grønnere Middag sine produkter her – nå har jeg testet alle smakene, og selv om jeg liker alle sammen svært godt må jeg si at Bulgur og Blomkål med mild ingefær, som jeg brukte i denne retten, er en aldri så liten favoritt.

Utover et nyter vi livet på treningsreise! Tiden går så altfor fort her nede, så det gjelder å suge til seg alt man kan av både sol, sommer, treningsglede og god mat. I dag har jeg hviledag fra trening, samt egenerklært admin-dag, slik at jeg forhåpentligvis kan ha mer eller mindre fri mellom slagene resten av uken. Rundt 14.30 blir det lunsj, mest sannsynlig en gåtur før den tid, og rundt 17.30 i dag skal jeg holde foredrag for gjengen – det gleder jeg meg til? Runder av dagens innlegg med et par bilder fra de siste dagene. 

Okai, nå er det jobbings på g – men lov meg å prøve middagsoppskriften over? SÅ god!

God mandag, dere❤️

 

Flere
Artikler