5 (!) næringsrike hverdagsoppskrifter du bør teste

Reklame ism. Prior

Heisann hoppsann fra Kypros?

Her nede går livet sin vante gang; spise, trene, sove og sole oss, om hverandre. Klager ikke? Og mens jeg er her nede får jeg tilsendt stadig flere snapshots av meg selv i deres sosiale medier, der jeg i disse dager er med i Prior sin kampanje som fronter enkle, sunne hverdagsretter du enkelt kan mekke selv – det er sunt å kose seg, og det ønsker vi å vise?

Ekstra moro er det at en annen favvo samarbeidspartner er med på moroa – du kan nemlig vinne en pulsklokke fra Polar ved å delta i konkurransen under!

I tillegg ønsker vi innspill fra dere – du kan nemlig vinne en pulsklokke fra Polar dersom du er med i denne konkurransen.

Konkurransen skjer på Facebook, og varer frem til 26. mai. Du deltar i konkurransen ved å dele din beste, sunne oppskrift i kommentarfeltet på konkurranseposten – den finner du øverst på Prior sin Facebookside her. Du kan sjekke ut alle konkurransereglene her, men gjennom kampanjeperioden velger altså Prior ut de 14 beste oppskriftene. Blant disse kåres det topp 4 oppskrifter, hvor vinnerne får hver sin pulsklokke fra Polar. De deler også ut 10 stk eksemplarer av boken min?

Litt backstage-bilder fra den fine dagen vi hadde på shoot tidligere i år?

Oppskriftene fikk jeg selv smake på da jeg spilte inn de ulike snuttene i studio (hallo, måtte jo det), og altså – de var så gode. Og ettersom ting går ganske kjapt på sosiale medier, og du ikke alltid rekker å ta vare på oppskriften til senere, tenkte jeg det var smart å samle de alle i ett innlegg – so here you go?

Kalkun- og eggesandwich – sjekk ut oppskrift her.

Snakk om brødskivemat som bugner av næring! Den lille touchen av aioli gjorde definitivt sitt til at dette måltidet blir hevet til et nytt nivå, i tillegg til kombinasjonen av kyllingpålegg, egg og digge grønnsaker selvfølgelig. Fortreffelig! Den som sier at brødmat ikke metter må gå og legge seg, ass.

Wrap med kyllingpålegg – sjekk ut oppskrift her

Jeg må innrømme at jeg digger tilnærmet alt som er pakket inn i en wrap, og dette er ikke noe unntak. Kremost, basilikum, koriander og vårløk tar det hele til et nytt nivå, og sammen med grønnsaker og kyllingpålegg blir det hele et fullverdig måltid bestående av både proteiner, litt fett og ikke minst karbohydrater.

Eggbowl – sjekk ut oppskrift her

Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sagt dette – jeg elsker alt som kommer i en bolle, mer eller mindre, spesielt når det innebærer masse grønnsaker toppet med spennende smaker. Egg er jo fast inventar i mitt kosthold fra før av, og jeg er alltid åpen for å spice opp bruken litt, utover den faste eggerøren min. Denne spiste jeg faktisk til lunsj nå vi var på innspilling, bare fordi jeg syns den så for god ut til at ingen skulle spise den. Jeg måtte ta ansvar. Og jeg hadde rett?

Pølse i lompe med salsa og avocado – sjekk ut oppskrift her

Hehe, pølse i lompe ble liksom aldri helt det samme igjen etter at jeg fikk smake den varianten her. Prior sine pølser har jo bedre næringsinnhold enn hva vanlige pølser har, noe som gjør det til et finfint alternativ i hverdagen, syns ihvertfall jeg. Når man i tillegg får pimpet det opp med kvalitetslomper og grønnsaker, ja, da klager jeg ikke!

Skivet kyllingfilet med peanøttsaus og kokos – sjekk ut oppskrift her.

Dette var en av de mer jålete oppskriftene, og der de overnevnte tar deg maks 15 min (eller noe i den duren), vil denne kreve noe mer tidsbruk og innsats, men til gjengjeld en hakket mer jålete rett som passer like fint til middagsgjester som mandagsmiddag for deg og kjæresten? Jeg er jo en sucker for alt som har en touch av peanøttsaus i seg, og jeg syns dette var en strålende måte å pimpe opp «the basics» på; kvalitetskylling, grønnsaker og karbohydrater som fueler treningen din, i dette tilfellet, nudler.

Håper du liker både oppskriftene og kampanjen i sin helhet – I know I do!

Krysser fingrene for at du som leser dette deler dine sunne favoittoppskrifter via posten på fjesboka, så vi alle kan hente mer inspo til næringsrik mat i hverdagen som ikke tar all verden av tid. Som nevnt, det er store muligheter for at nettopp du er heldiggrisen som stikker av med din helt egen Polar-klokke.

Håper også du fikk ny matinspo på en helt vanlig tirsdag – det fortjener du!

Blogges snart?

 

Flere
Artikler