En typisk dag på VING Camp

Hei dere, og god torsdag?

På Insta har jeg fått en del spørsmål om hvordan en typisk dag på denne turen ser ut, så det tenkte jeg å dele litt mer om i dag?

Gjengen starter gjerne med morgenyoga rundt 07, vi har med en egen yogalærer som tar seg av den biten. Deretter har de gjerne mulighet til å være med på en slags sirkel/WOD/Bootcamp med meg, har også vært løping et par dager, etterfulgt av høypuls/step/slyngetrening med Sølve. Dagen starter altså med 2-3 morgentreningen, som er ferdig rundt 11. Frokosten er åpen fra 07.30-10.30, og man spiser når det passer innimellom der – gjerne to ganger ?

Her ser dere programmet for treningsuka vi har her nede nå ?

Fra cirka 11-17 er det solings, bading og avslapning som gjelder, kun avbrutt av lunsj fra 12.30-14.30 – man spiser når man selv ønsker, men vi har felles bord som er holdt av til enhver tid, så man har alltid noen å henge med?

Fra cirka 17.30 starter kveldsøktene, og som dere ser av planen kan det være mye forskjellig ? De fleste er ikke med på absolutt alt, det er heller ikke meningen, men hvis man føler seg supersprek og i form er man selvfølgelig velkommen til det. Denne uka er vi opptatt av at folk gjør det de vil ?

Etter kveldsøktene samles vi gjerne til middag fra 20.00, og da er det nyydelig buffet som gjelder, som til frokost og lunsj. De har ulike temaer hver kveld, og i dag er det meksikansk som gjelder – woop, woop!?

Nyter til det fulle i dag, i og med at det er hjemreise i morgen. Jeg lander i Norge fredag 17.45 norsk tid ?? Blir fint, det å, selv om det har vært syykt deilig med litt sol og sommer. Heldigvis skal jeg og Maren på tur igjen til Rhodos 19. mai ?

Må løpe, skal ha SOMA MOVE – kos deg i dag ❤️

Flere
Artikler