Mine middager denne uken

Aner ikke hva som går av meg for tiden, men jeg har blitt en rakker på å planlegge. Er nok mest sannsynlig fordi nyfødt-livet tvinger meg til å gjøre det, og jeg har lært at god planlegging gir ro i sjela. På søndager prøver jeg å lande hvilke middager vi skal ha i heimen, så tenkte jeg kunne dele ukas middager med dere – er vi heldige blir dere litt inspirert, dere også ?

Vet ikke med deg, men er det noe jeg aldri få nok av, så er det middagsideer – evig struggle, haha.

Mandag – indisk gryte ala. Linda Stuhaug.

Denne mekket jeg altså i går, og den var såå god, både som middag i går, og som lunsj i dag. Anbefales! Vi hadde ris ved siden av, og kunne gjerne hatt litt hvitløksbrød eller nan-brød også. #carblife❤️

Tirsdag – søtpotetnachos

I dag hadde vi søtpotetnachos til middag – nyydelig! Denne er genial fordi den kan lages klar tidligere på dagen, eller dagen i forveien, også setter man den inn 20 min før man skal spise. I like!

Onsdag – pestopasta med kylling.

Altså – dette er en favoritt! Ha spinat eller grønnkål i bunnen av bollen, så får du ekstra grønnsakspoeng.

Torsdag – middagspølser med spaghetti. 

Gode, gamle middagspølsene. Vi kjøper en sunnere variant, med fullkornsspaghetti, og det, sammen med brokkoli ++ på siden gjør dette til en heelt ok, og ikke minst digg, middag.

Fredag – tacooo – I wish.. 

.. for denne fredagen skal jeg jo på Vixen.. ingen middagsplaner denne fredagen altså, men i 9 av 10 tilfeller er det taco på agendaen, som seg hør og bør!

Speaking of Vixen – jeg melker for harde livet, haha. Jeg ammer jo mye fra før, så å hente ut enda mer melk krever sin kvinne. Jeg bruker NatureBond, en slags brystpumpe/melkeoppsamler fra Ammehjelpen.no – den er jeg veldig fornøyd med, og den gjør at jeg kan hente ut melk samtidig som jeg ammer. Blir ikke så mye av gangen, men til sammen blir det bra – cirka 180 ml i døgnet. Her kan du lese mer om den. Jepp, dette var for spesielt interesserte, men viktig info til de som er i samme situasjon som meg føler jeg?

Utover det har jeg brukt dagen på å være med mini, jobbe litt, trene og amme, samt prøve å finne antrekk til fredag. Altså, føler ikke at jeg har hatt noe klesstil siden typ 2010, så dette kan bli spennende..

Det var i det minste gøy å hente frem litt klær jeg pakket bort når jeg var gravid. Vet mange sier de savner magen, å være gravid og sånn, men jeg må si det er ganske digg å være ferdig med den gigamagen ass, hehe. Enda koseligere å ha han her ute med oss?

Har du en enkel, digg middag du vil tipse meg om kanskje? Legg gjerne igjen oppskrift i kommentarfeltet – I need it!

Flere
Artikler