God Morgen Norge-visitt og lunsj med kvalitet!

I dag startet dagen gryytidlig, nærmere bestemt 05.45. Jeg skulle møte opp i studio til God Morgen Norge kl 07.30, og dermed er det opp og nikke grytidlig for å toge seg innover til storbyen. Godt når man først har kommet seg opp og i gang, og etter en kopp kaffe, en grønn drink og matpakka i sekken er jeg klar for å angripe dagen!

I studio snakket vi om strikktrening og motivasjon, og hva som skal til for å komme i gang med f.eks styrketrening. God Morgen Norge er jo ment for å inspirere og snakke til alle mulige grupper som ser på, der majoriteten mest sannsynlig ikke trener flere ganger i uken – da er strikktrening og én økt i uken et faantastisk sted å starte. Håper det ble spredd litt inspo i det ganske land❤️

Etter GMN bar det rett i møte med YT-gjengen, før jeg møtte en venninne til lunsj. Vi testet Oslo RAW på Frogner for første gang, og fy fasan, så godt – og fresht ?

Jeg spiste avocadotoasten dere ser på bildet, etterfulgt av en smoothiebowl med ekstra protein. Nam!

Nå sitter jeg på toget hjem, klar for å nyte en time eller to på sofaen før jeg og mannen skal på CrossFit i kveld. Snatch, overhead squat og handstand push ups står på menyen i dagens WOD, men jeg er usikker på om noen av delene matcher min gravidkropp- og hode, hehe. Får se hvordan jeg skalerer økta – noe skal jeg da alltids få gjort ?

I morgen bærer det av sted til Stavanger, og på lørdag går nok en ShapeUp Convention av stabelen.

Jeg flyr på ettermiddagen, så tenker det blir sovemorgen, litt trim, admin og forberedelse til helgen før jeg setter meg på flytoget mot Gardis rundt 15.00.

Håper alt er bra med deg – kun én dag til helg?

Flere
Artikler