Jeg trener en gjeng med gamere – første episode er live!

Reklame ism. YT

Dere husker kanskje at jeg skrev om et prosjekt jeg gjør sammen med YT, der jeg bidrar som trener for å hjelpe en gjeng e-sport-utøvere i bedre form?

Vel, nå er første episode ute, og jeg kan ikke si annet enn at dette er stas!

Selv om det kanskje ikke ser så stas ut i akkurat denne episoden – ihvertfall ikke for gutta…?

I episoden får du møte gutta, og bli med når jeg tester formen deres.

Den kunne faktisk vært verre, jeg ante jo ikke hva jeg kunne vente meg, men den kunne søren meg vært bedre også – spesielt ille var det kanskje når vi jobbet oss opp skibakken, og jeg innså hvor hesblesende tungt det var for en gjeng stillesittende dansker å jobbe seg opp en skibakke… alltid nyttig for meg som PT å få lov til å ta med forholdsvis utrente individer inn i treningsverdenen, da man blir minnet på hvordan det som kanskje virker enkelt for noen av oss som er veldig glad i trening og aktivitet er et såre slit for andre. Disse gutta lever jo av å sitte stille og prestere foran skjermen, så det er ei heller å forvente at de skulle være i toppform.

Men litt bedre kondisjon, og noe mer styrke i kroppen – det trengs! 

Jeg håper du sjekker ut episoden, og hjelper oss med å spre budskapet. Målet med serien er jo å nå ut til stillesittende gamere som virkelig trenger litt aktivitet, og jeg håper gutta kan være gode ambassadører for nettopp det – men trening og helse er vel ikke det som havner øverst i feeden hos disse individene, så all drahjelp er god drahjelp.

Med andre ord, en like på videoen og at du trykker abonner på kanalen til YT er til stor hjelp – da får du også en heads up når det kommer ny episode, og ikke minst når jeg legger ut hjemmetreningsøktene til gutta?

Flere
Artikler