Ny vlogg! Jeg tester en uke uten trening

.. som for noen jo er ganske normalt, men her i gården kan jeg ikke huske typ sist jeg ikke trente på en uke – sett bort ifra etter fødsel, i barseltiden osv da, men da kunne man jo ikke. Tenker mer på sånn.. å ikke trene bare fordi man velger det bort av fri vilje, om du skjønner?

Det er det mange ulike grunner til, mest av alt at jeg elsker å trene, men for ikke så lenge siden var det ulike greier som gjorde at jeg hadde lyst til å stoppe opp litt..

Sjekk det ut i videoen under ? Gi den gjerne en tommel opp om du liker den, og ikke glem å abonnere?

Vi er til fjells denne helgen, og tror du jammen meg ikke det kom snø på lørdag. Så koselig å se mini utforske snøen for første gang, og ha litt etterlengtet familietid. Lille gjengen som jeg er så glad i❤️

Når vi våknet i dag tidlig var det riktignok regn og sludd.. klassisk Norge, haha.

Håper dere har hatt en fin helg ?

Flere
Artikler