Ny vlogg! PMS is in the house!

.. eller noe sånt, haha.

Jeg var usikker på hva jeg skulle vlogge denne dagen, men så tok jeg opp kamera og bare begynte å filme, og da var det en ting som preget meg som bare det; PMS, haha. Jeg fikk nylig tilbake mensen, eller krokken som jeg kaller det, og har blitt minnet på den lille berg- og dalbanen det er å være kvinne med syklus, haha. Spesielt for oss treningsjenter, som kanskje legger ekstra godt merke til det? I don´t know. Flere ønsket seg også litt lengre videoer, så her unnet jeg meg den luksusen det er å ikke kutte ned til under 10 min – hører gjerne fra dere om dere liker eller ikke 🙂

Er mye annet utover PMS altså – trening, solbrilleshopping, lunsj med Sølve, middag.. hverdag rett og slett. Hope you like it!

Husk å like videoen inne på YouTube om du liker, det betyr masse <3 Ha en finfin søndag videre <3

Flere
Artikler