Onsdag

Altså, dere er amazeballs! Tusen takk for innspill på gårsdagens innlegg❤️ Nå er jeg klokere på hva jeg skal fylle de kommende ukene med, og har så smått utarbeidet ei liiitta plan i hodet mitt. Takk!! 

Ellers har dagen forløpt seg som vanlig – jeg og mini sov lenge, det vil si, til 09, fordi det trengtes etter en natt med mye klabb og babb? Deretter frokost og kaffe med God Morgen Norge, litt SOMA MOVE-øving og mer amming, før jeg fikk meg en treningsøkt utendørs, med hantler og ringer. Hele økta kan du se på Insta, dagens post ?❤️ 

Lunsjen ble brødskiver, fiskekaker og grønnsaker, lek og kos med mini, før jeg gikk en times tur. Så vipps var det kveld, som ble ekstra fin fordi vi hadde tacoooo til middag. Altså, matgleden stiller sterkt om dagen, og blir ekstra viktig i disse Korona-tider spør du meg. 

Jøss, der klarte jeg nesten å skrive et helt innlegg uten å nevne Korona. Nesten. Nå er klokka 21.30 og jeg er stuptrøtt – hjernen står stille og den eneste overskriften jeg klarte å komme på var.. «onsdag» ? Veldig representativt, da.
Håper dere har det bra, gjengen❤️

Flere
Artikler