Snart er det slutt

I slutten av november kom Sylvester til verden, og siden da har jeg vært i en egen boble – permisjonsbobla❤️ Jeg har holdt det ok gående her på bloggen, YouTube, podden osv, men ikke i nærheten av slik det var før mini kom. Vel, på mandag er det slutt, ihvertfall for ei litta stund – mannen går inn i perm og jeg begynner å jobbe igjen, hva enn det innebærer i disse tider? Våren, sommeren og tilogmed høsten vil jo muligens se ganske annerledes ut enn hva jeg først hadde tenkt, så jeg må nok legge om planene mine litt, i likhet med mange andre.

Jeg skal jo skrive ferdig bok, samt opp og nikke på YouTube igjen. Utover det vil jeg gjerne høre hva dere trenger akkurat nå – hvordan kan jeg hjelpe, inspirere og motivere deg i disse tider? Jeg har som nevnt litt time on my hands, og da er det gull verdt med innspill fra dere som faktisk følger meg. Jeg føler Instagram ++ flyter over av f.eks hjemmetrening, og at mer av det blir typ overflødig.. men det kan kanskje aldri bli nok?


Del gjerne innspill og tanker – summa summarum, jeg trenger hjelp til å vite hva jeg som treningsprofil skal fylle våren med ?

Utover det håper jeg alle er trygge og har det bra – etter dagens pressekonferanse er der tydelig at dette ikke er over med det første.. fy fasan, for en fest vi skal ha når dette er over ass. Korona meg i r**a!??

Måtte visst få ut litt gruff på slutten der? Kos og klems❤️

Flere
Artikler