Planer for uka og sukkerfrie boller

Forrige søndag skrev jeg et innlegg der jeg oppfordret til å planlegge treningsuken du hadde foran deg, med mål om å få gjennomført økter som gir deg godfølelse og stolthet av deg selv. Jeg håper du gjorde det samme i går eller i dag – det har jeg gjort, noe som hjelper meg til å glede meg til treningsuka?

Jeg følger et styrkeprogram med tre økter i uka, men kjenner jeg muligens trenger litt variasjon og avbrekk denne uka. Det frister med mer utetrening, egenvekt, SOMA MOVE og litt løping. Så det får det bli, starting today – skal ha en godøkt i hagen, med hantler og ringer? 

Hvordan tenker dere rundt trening om dagen – planlegger dere uka slik som meg, eller funker det bedre å ta det som det kommer?❤️

Ooh, jeg testet jo å lage sukkerfrie boller i går! Bolledeig-inspo hentet jeg fra @healthbyas, og oppskriften så slik ut. 

Resultatet? Jeg vil si ok+.
Utseendemessig ble de ikke som Anniken sine, hehe, men smaken var innafor. Når jeg lager de igjen skal jeg lage de som kanelboller, da deigen kunne trengt liiiitt mer søtsmak – kan det bli nok? Hehe. Jeg hadde noen rosiner som pimpet opp noen av bollene, også ble det helt topp med Sukrinmelis på toppen, lager av Sukrinmelis og litt Philadelphia Naturell. Uansett en hyggelig ting å gjøre på en søndag, og noe å kose seg litt ekstra med ?

Naam?


Utover mine treningsplaner denne uka har jeg planer om å få skrevet mer på boken min (what else is new), ferdigstille er par prosjekter, øve på et nytt SOMA MOVE-mønster (når får jeg holdt timer igjen mon tro?), prøve å lage risotto, rydde i kjelleren og sette meg inn i babyens første møte med fast føde – snart er det dags!

Så ja.. fortsatt unntakstilstander i det ganske land, noe som jo i stor grad former hverdagen. Jeg er inne i min siste uke med permisjon på en stund, men tviler på om jeg kommer til å merke så veldig forskjell neste uke.. én dag av gangen ? 

God mandag ❤️

Flere
Artikler