Organisert løpetrening og bokskriving så det ryker etter

Pjof.

Nå har jeg sittet som fryst og skrevet i en deel timer, og jeg kjenner kroppen er stiv som en stokk. Hjernen min er stekt, og det samme er beina etter gårsdagens løpetrening – her i Drammen organiseres det nemlig løpetrening på Marienyst Stadion hver tirsdag og torsdag kl. 19, og endelig passet det å være med. Det var ganske så slitsomt, kan ikke huske sist jeg hadde en ordentlig intervalløkt med løping på den måten, men superdigg når det var over. Vi varmet opp i cirka 15 min, rolig jogg, før vi kjørte 1000 meter x 4 på bane – de sprekeste kjørte fem. Denne økta er nok også grunnen til at beina er slitne i dag, men det er helt ok i grunn – jeg kledde en hviledag uansett.

Søk opp Facebook-gruppen «Rønnere i Dammen og omegn» om du er keen på å joine løpetrening en dag?

Jeg hadde med kunden min Mette på løpetreningen, og hun var helt rååå! Jeg blir så inspirert av folk som går ut av komfortsonen og blir med på noe som i utgangspunktet er litt skummelt – sånn som meg og Mette i går.

I like! 

Nå har jeg fått sendt avgårde et utkast fra boka til både Børge Fagerli og Cecilie Ystenes – som de supermenneskene de er gjør de meg den megatjenesten å komme med tanker og refleksjoner rundt stoffet jeg skriver innen mental og fysisk trening. Uansett hvor trygg man er på eget innhold er det alltid godt å få flere øyne på det – spesielt når det skal trykkes i en bok som skal ut til.. milliooner av mennesker! Hehe, skal ikke stå på trua? Nå gjenstår en del korrektur fra både med og redaktøren tenker jeg, samt en del bildeknipsing og annet småtteri.. men vet du, jeg tror søren meg jeg lander på begge beina, og vel så det. Skal ikke feire før jeg feire kan, men søren heller – det er godt å nærme seg målstreken.

Hvis du lurte spiste jeg to fiskekaker på brødskiver med grønnsaker og pesto ved siden av til lunsj i dag. Fy fasan, det var så godt, jeg elsker fiskekaker, anbefales! Speaking of, håper det er middag snart..

.. og jeg håper du har hatt en fin onsdag! Nå skal jeg legge bort alt av skjermer for det begynner å ryke ut av øra mine her, haha. Blogges i morgen?

 

 

 

Flere
Artikler