Endelig avreise! Kroatia, here I come

Ah, endelig er den tiden kommet igjen – jeg og Maren tar med oss snaue 50 sporty jenter på treningsreise til øya Brac i Kroatia.

Flyet vårt går fra Gardemoen rundt 16.30 i morgen lørdag, og etter noen timers reise er vi endelig på plass til sol og full sommer igjen – fikk liksom ikke helt nok av det, jeg ass..

Vi reise til samme sted i fjor, som er mye av grunnen til at vi ville tilbake igjen i år. Såå fint der! Bildene under er fra forrige høsttur, der mange av de er knipset av Maren – hun er rå på å knipse og oppdatere underveis når vi har treningsreiser, så følg med på bloggen hennes fitliving.blogg.no for updates denne uka?

I dag har jeg jobbet og skrevet på boken min, trent styrke, samt mekket omelettmuffins til flyreisen i morgen. Resten av kvelden skal jeg være med familien og mannen og baare slappe av, før det braker løs med treningsreise fra og med i morgen – yeey!?

Her kan du sjekke ut oppskriften på omelettmuffinsene forresten – veldig praktiske å reise med, samt gode og proteinrike?

God fredag?

 

Flere
Artikler