På tide med ny online-gruppe – bli med å trene med meg i mars – MED (litt) utstyr!

Egenreklame – onlinetrening

Kickstarter denne uka med å «lansere» en ny treningsgruppe i mars – gleder meg!! Denne måneden blir det et helt nytt konsept, både etter ønske fra dere, men også fordi jeg har innmari lyst til å teste det ut selv – Sterk MED utstyr!

Påmelding: For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk med utstyr – mars 2021». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk med utstyr med Pia i mars» (evt. trykk på lenken her) på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer). 

Denne gruppen kan sees på som en videreføring av Sterk uten utstyr, der målet er å hjelpe deg som trener hjemme til å se flere muligheter med enkle hjelpemidler. Jeg som trener vil ha fokus på å lære dere hvordan dere kan bruke vekter og strikker i egentreningen deres, med mer fokus på å trene muskulatur.

På hver økt vil vi ha ekstra fokus på enten rumpe, mage eller rygg. Misforstå meg rett, alle økter er fullkroppsøkter, men på begynnelsen eller slutten av timen vil det altså bli en sekvens som garantert utfordrer den gitte muskelgruppen litt (les; ganske mye) ekstra. Woop, woop!

Du får..

  • En egentreningsøkt hver mandag morgen kl. 07.
  • En livetrening hver tirsdag kl. 11.00, varighet 40-50 minutter.
  • En livetrening hver torsdag kl. 18.00, varighet 40-50 minutter.
  • En SOMA MOVE-økt søndag 14. mars kl. 10.00. Dette blir helt nye bevegelser, til info for de som har vært med før.

Alt innhold blir liggende hele måneden, samt ut april, så du kjører treningsøktene når det passer deg.

Pris: 299 kr. Livetrening hele mars, og alt innhold er tilgjengelig for deg ut april (perfekt påsketrening!).

Når? Første egentrening slippes mandag 1. mars kl. 07.00, og første liveøkt blir tirsdag 2. mars kl. 11.00. Andre er økt er torsdag 4. mars kl. 18.00. Begge øktene vil vare 40-50 minutter. Egentreningsøkten vil variere.

Livetreninger er altså tirsdager kl. 11 og torsdager kl. 18.

Påmelding: For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk med utstyr – mars 2021». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk med utstyr med Pia i mars» (evt. trykk på lenken her) på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer). 

Utstyr du trenger:

  • En eller to hantler, kettlebells eller vannflasker (alle vektklasser funker, så lenge det er en vekt du klarer å gjøre minst 8-10 reps med i en gitt øvelse).
  • En lang strikk
  • En kort strikk, altså et miniband.
  • I tillegg er det smart å ha en treningsmatte, og jeg vil implemetere annet utstyr som de fleste har i heimen; en stol, en kjele, en sekk, ++.

Merk at å ha alt utstyr ikke er noe must, og du kan være med på opplegget uten det ene og det andre. Er du usikker er det bare å spørre meg (send gjerne en mail på seebergpia@gmail.com), men jeg viser alternativer til de som ikke har det aktuelle utstyret, men også for de som er gravide eller har født. Alle skal med, og vit at utstyr ikke skal være noe begrensning, tvert imot!

Du kommer til å oppdage nye måter å trene på, for å si det mildt. GØY!

Runder av dette innlegget med litt spørsmål jeg pleier å få, men så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet også. I am here for you! Håper jeg får trene med deg!

Er jeg i god nok form?

Jeg tilpasser alle øktene slik at alle kan være med, så ikke vær redd for at du ikke skal klare å henge med. I am here to help!

Jeg trener en del fra før, blir dette for enkelt for meg?

Jeg tilpasser all trening, men det skal sies at jeg i denne gruppen ønsker å få med meg de av dere som er over gjennomsnittet glad i å gi jernet. Så jeg tør påstå denne gruppen er perfekt for deg, da jeg legger opp til at man virkelig skal få tatt seg godt ut, med fokus på både muskulatur men også litt puls i hver økt – blir alltid en god svettefest MED muskelpump, just how we like it, hehe.

Må jeg trene på de satte tidspunktene?

Nei, du trener når du selv ønsker. Alle liveøktene blir liggende ut april, og i slutten av mars får du et dokument med oversikt over alle øktene. Etter at liveøkten er kjørt publiserer jeg også økten skriftlig, så man vet hva man går til, evt. om man vil lagre den til senere.

Passer dette som trening etter fødsel?

Begge kan passe supert, avhengig av hvor lang tid det er etter fødsel, samt utgangspunktet ditt før og underveis i graviditeten. Men som sagt, øktene blir så harde man gjør de til, og jeg viser alltid alternativer til gravide og de som har født når jeg har økter. Videre kan jeg jo nevne Trening etter fødsel-gruppen min, som du kan lese mer om her. Starter en ny gruppe fra og med april – les mer her.

Ta kontakt med meg på seebergpia@gmail.com hvis du har spørsmål. Gleder meg!

P.S Hvis du vil kjøpe tilgang til Sterk uten utstyr i mars så er dette fullt mulig, til en redusert pris. Les mer her.

Flere
Artikler