Påskefri, bloggeslutt og siste innspurt

Jeg tok meg litt jobbe, blogge- og treningsfri i påsken, jeg. Nydelig!?

Jeg pusher jo på med baby, trening, bokskriving og annen jobb, så jeg kjente det var digg å bare slippe alt noen dager. Nå er jeg gira igjen, og gleder meg til å bruke den kommende uka på bokskriving, trening, trilleturer og, tja.. hverdag.


Koronahverdag, hehe.

Forresten bare meg som har lagt merke til at bloggaktiviteten på det oh store Internett har gått kraftig ned den siste tiden?

Føler mange bloggere nedprioriterer å blogge hver dag, noen legger ned bloggen, og det kan virke som om flater som Insta, YouTube, podder og TikTok (sistnevnte har jeg bare en overfladisk forståelse av hva er, haha) er viktigere. Jeg kommer nok ikke til å slutte å blogge med det første, jeg elsker denne lille blekka, men av ren nysgjerrighet, hva tenker dere.. burde jeg heller bruke mer tid på Insta og YouTube enn blogg? Eller utgjør de alle en finfin helhet??

Dagen i dag startet med kanelsnurrer og kaffe på senga!! Mannen hadde bestilt morgenlevering for å, typ.. feire at jeg er flink mamma, haha. Såå utrolig koselig, og helt ut av det blå. Saki, så koselig ass? Såntno’ lever jeg lenge på!

Trent fikk jeg også gjort, og siden da har jeg skrevet bok, ammet, skrevet, ammet, spist lunsj, ammet – sånn går no’ dagan. Heldigvis har jeg fått en elektrisk brystpumpe i hus her hjemme, så nå kan mannen gi litt mer flaske i løpet av dagen. Det frigir litt tid.

Anyhuuuw – jeg skriver meg bort.

Godt å være tilbake igjen, håper dere hadde en stråålende påske? Nå skal jeg skrive på frem til deadline 23. april, så kan ikke love gull og grønne skoger her inne frem til da, men livstegn ala. dagens innlegg får jeg til – det kan nemlig gjøres fra mobba mens jeg ammer ??

God tirsdag!?

Flere
Artikler