En ny #piasgym du må teste – den lengste, beste og verste av dem alle!

Heisann hoppsann, fine folk?

Ikke alle har merket det, men definitivt noen – i februar hoppet jeg galant over #piasgym, rett og slett fordi det gikk litt i glemmeboka. Ikkje bra! Nå er jeg back on track, og deler, som vanlig, en ny utfordring som vi kan bryne oss på, spesiallaget for oss som trener på egenhånd og trenger litt godsinnet press for å prestere så bra som vi vet vi kan.

Denne månedens økt er en tøffing, preget av at jeg hang meg opp i tallet 7 – hehe.

Jeg skal ærlig innrømme at denne var tøffere enn jeg trodde, og en økt jeg trodde kom til å lande på drøye 35 min endte opp med å ta med snaue 50 min – sånn kan det gå. Nå er jeg selvfølgelig spent på hvem av dere som klarer å slå tiden min, og oppfordrer så mange som mulig til å teste økta, og ikke minst dele tiden på Instagram. Så, uten noe mere babling fra min side – er her månedens utfordring!

Slik gjør du 

Etter en oppvarming etter ønske skal du altså gjøre følgende..

7 runder av;

17 kalorier på romaskin

7 burpees

7 goblet squat @16 kg

7+7 enarms thrusters @16 kg (altså 7 på hver arm)

7 push ups (smale, brede, på knær, det bestemmer du selv – brystet toucher bakken på hver rep)

7+7 utfall fremover @16 kg (altså 7 på hvert bein)

7 stand ups @16 kg

7+7 enarms clean @16 kg

MIN TID: 49.13 minutter. 

Jeg jobbet godt gjennom hele økta, men tok meg pauser når det trengtes og gikk ikke heelt i kjelleren. Med andre ord skal det være gode muligheter for å snuse på tiden min – når det er sagt, det viktigste er ikke å slå andres tid, men å få et forhold til din egen. Jeg håper denne økta gir deg lyst til å ta tiden på deg selv når du gjennomfører, slik at du får lyst til å teste igjen og ha som mål å slå din egen tid?

Lettere variant av økta? 

I morgendagens vlogg deler jeg litt flere tanker og tips rundt hver enkelt øvelse, men dersom du ser at du ønsker en enklere variant av økte kan du gjøre følgende..

  • Velge en lettere kettlebell
  • Kjøre push ups på knær, til boks eller til vegg
  • Kjøre halve burpees
  • Kjøre utfall bakover (noen opplever at utfall fremover er utfordrende for knær)

Gleder meg til å høre hva dere syns – kan jeg, kan du! ?

Alle øktene ligger også ute på Instagram under hashtaggen #piasgym og øktas respektive hashtagg – #piasgym1, #piasgym2, #piasgym3 og nå #piasgym4.

Enjoy!?

 

 

Flere
Artikler