Prepper til treningstur i Dubai

I dag var jeg på besøk hos Casall i Oslo sammen med Tommy Lande! 😀 16. februar reiser nemlig jeg, han og en hel haug av andre sporty folk til Dubai!! 😀

10353110_10154905930630013_3422769016643438204_n

Han arrangerer treningstur, og jeg er med som ShapeUp-potet (as always), i tillegg til å forelese om mental trening.

Jeg må jo utnytte det faktum at jeg kommer til å være omringet av en hel haug med spreke, fine folk, så jeg krysser fingrene for sporty fotoshoots hele uka.

image image

Tommy, som arrangerer turen, og Veslik, som jobber i Casall.

Sammen med ShapeUp er Casall samarbeidspartnere på turen, så jeg fikk lov til å henge på showrommet deres og plukke ut aaakkurat det jeg ville ha med meg på tur. I tillegg får alle deltakerne på turen en singlet hver, og alle trenerne skal få ha på seg Casall-klær. Det gledes!

image

image

Til info, det var ikke meg som la meg selv strategisk plassert i midten av alle klærne, haha 😛

Jeg knipset bilder av alle andre jeg, men turte jo ikke å be noen om å ta bilde av meg da.. Bloggefail.  Så det ble til at jeg tok med meg massasjerulla jeg fikk  på bakrommet når jeg kom på jobben da, og knipset et par selfies av meg selv…

image

image

Husker dere dette innlegget? Et av februarmålene må seriøst være å komme ut av fotokomfortsonen. Jeg skal bli en sånn.. «ta-bilde-av-meg-NÅ-denne-vinkelen-er-superfin»-person. Eller.. Litt i hvert fall.

image

Takk for oss Veslik og Tom, gleder meg til å se Dubai fylles opp av spreke nordmenn i enda sprekere Casall klær! 😀

P.S Denne turen er fullbooket, men ikke fortvil! ShapeUp arrangerer sin egen treningstur om ikke lenge 😀 Følg med på bloggen, det kommer et innlegg med info om påmelding, trenere og opplegg ganske snart!

IMG_6932 4

image

Fine Silje Mariela, som var med som medtrener på en ShapeUp-tur for drøye to år siden. Nå er hun dessverre (eller ikke dessverre da, hehe) gravid, men jeg tør påstå at jeg har fått tak minst like bra medtrener denne gangen… 😉

DSC_1943

DSC_0133

image

 

 

 

 

Flere
Artikler