Reisedagen time for time

Den oppdateringen i dag gikk jo ganske så rett vest! Dagen fløy avgårde, i kjent stil, og før jeg rakk å blunke kastet jeg meg ned i hotellsenga som skal være min loppekasse de neste syv nettene. La oss ta det fra begynnelsen av..

06.30: Alarmen går. Det gir jeg beng i, og slumrer litt til.

07.00: Alarmen går for n’te gang, og jeg innser at det er på tide å komme seg opp. En tur på badet, klær på kroppen, litt mail, en kaffe og en proteinshake senere, og vips, så er jeg klar for trening.

08.00: Drar på trening, og nyter følelsen av å kunne kjøree. Jeg går jo alltid, og mannen har bilen, men ikke i dag – megadigg, spesielt med øspøs regnvær ute.

10.00: Ferdigtrent, OG jeg fikk spilt inn masse video som jeg skal bruke i oppfølging av en kunde. Økta besto av knebøy i ulik tunghetsgrad, chins, hip thrust og renegade row med push ups. Strålende fornøyd med egen innsats!


11.00: Lynkjapp dusj, før «helgefrokost» med mannen – vi skal jo på ferie! Egg, ferskt brød, kaffe, peiskos og Bloggerne på skjermen – halleluja!

13.00: Ferdigpakka, og vi setter snuta mot Gardemoen. Vi fant ut at det ble lik pris å kjøre som å ta tog, så da var jo den saken biff.

15.00: Kaster i oss overpriset mat på Gardemoen, før vi boarder flyet til Tenerife 15.25 på en prikk.


20.15: Går inn for landing! Visste dere at det var så langt til Tenerife??
22.00: Akkurat sjekket inn på hotellrommet med mannen, og kjenner at HER skal vi ha det fint. Balkong og greier.

Nå venter altså en uke på CrossFit-tur, der det blir to økter om dagen, masse god mat, strandliv og ja.. nytelse. Jeg kommer til å jobbe som vanlig (bare litt mindre), og må nok en gang klype meg i armen over at jeg i disse dager har en så fleksibel arbeidshverdag at jeg kan jobbe nesten som vanlig, selv på treningstur på Gran Canaria. Skal selvfølgelig prøve å gi dere et inntrykk av moroa gjennom ukas videoblogg, men også her inne på los bloggos – kanskje du får lyst til å ta med mannen på en treningsreise i fremtiden?

Nå er jeg spent på om kommer til å ha lyst til å gjøre det, hehe – time to find out!

Flere
Artikler