Til deg som vil se verdens sprekeste mennesker i aksjon denne helgen

Dette er muligens for spesielt interesserte, men ettersom jeg er en av de syns jeg jeg skylder dere å si ifra om dette. Denne helgen, altså 3.-6. august, går Crossfit Games av stabelen – tiårsjubileum og greier. Sendeplanen for det fire dager lange arrangementet kan være noe forvirrende, da det er mange ulike grupper som skal konkurrere, i tillegg til at tidene oppgis i amerikansk tid. De fleste av oss er nok mest opptatt av å se de individuelle, norske utøverene Eirik Solen (master) og Kristin Holte i aksjon, i tillegg til det norske laget Team Maxpuls Spartans. Gjennom Facebook-gruppen Norwegian Crossfit Community deler Thomas Heimdal tidene til nettopp disse gjennom helgen, samt norske tider. Da er det lettere å følge med på det som er viktig oppi kaoset?

Her er dagens sendeplan i norske tider. 

 

Om du vil fortsette å få disse updatene gjennom helgen, søk opp Norwegian Crossfit Community på Facebook og legg inn en forespørsel om å bli medlem av gruppa☺️

Utover dette kan det være nyttig å vite at Crossfit Games sendes via Facebook i år, så søk opp Crossfit Games der og du får alt du trenger. I tillegg kan det være nyttig å ha appen Crossfit Games 2017, som gir en god oversikt over øktene, tider osv.

I utgangspunktet er dette en konkuranse for alle crossfittere i hele verden, gjennom onlinekonkurransen Crossfit Open. Via denne kvalifiseringen er det noen sprekiser som kommer videre til Crossfit Regionals, som på mange måter kan anses som EM i CrossFit. De beste herfra kommer altså videre til Crossfit Games, som er verdensmesterskapet i Crossfit. Om du er ekstra nysgjerrig på hva dette er kan du sjekke ut denne dokumentaren på cirka 30 min, som gir deg en over gjennomsnittet god forståelse av hva dette handler om.

Jeg kommer nok ikke til å sitte slavisk foran skjermen, men i og med at dette er noe man trener litt selv i ny og ne er det veldig morsomt å se hvordan atleter på toppnivå gjennomfører. Spesielt ettersom været akkurat nå ikke er stort å skryte av heller – perfekt timing!

Hvis dette er din kopp te – enjoy? 

 

Flere
Artikler