Nå er det slutt

I skrivende stund sitter jeg på toget fra Kristiansand, retning Drammen, fiks ferdig med årets sommerferie. Årets sommerferie er over, dere. Triste greier å skrive, men samtidig kjennes det hele ganske så ok ut også. Vi har hatt tidenes ferieopplevelse på en hytte man bare kan drømme om, og jeg kjenner virkelig at jeg har fått oppleve norsk sørlandsidyll. Været har ikke vært 100%, men til tross for noen regnværsdager har vi hatt mye fint vær også. Always look on the bright side (selv om jeg kanskje ikke har vært like flink til det hver eneste dag.. hehe)!

Dagen i dag startet med Crossfit Games (reprise av øktene som gikk på natta i går) og morgenkaffe i senga med verdens beste mann, før jeg etter etter mye om og men kom meg opp av senga og i gang med en treningsøkt. Jeg ventet egentlig på at det skulle slutte å regne, men det skjedde liksom aldri – så da var det bare å trosse regnet og gå i gang. Det ble 30 minutters effektiv trening med egen kroppsvekt, blant annet med øvelsene burpees med pushups, hoppende utfall til knebøy, mountain climbers.. masse snadder. Det satt langt inne, men den påfølgende brunsjen og avreisen smakte desto bedre.

Årets sørlandseventyr ble avsluttet med en titt på Nordic Beach Brawl, en crossfitkonkurranse som arrangeres i Kristiansand sentrum. SÅ utrolig moro, og ikke minst inspirerende, å se så masse spreke folk, og ekstra moro var det å se mange av jentene jeg trente med på Crossfit Oslo hadde dannet lag og deltok på moroa. I like!

Nå skal jeg lene meg tilbake, nyte togturen og bare.. være. Jeg elsker å komme hjem fra ferie jeg, og den eneste downsiden nå er at mannen tar en svipptur innom Kragerø og ikke kommer hjem før på søndag. Men pytt, desto hyggeligere når vi sees, og i mellomtiden blir helgen blant annet fylt med kaffe i egen seng med litt mørk sjokkis på si´, tur i skogen med hunden, hjemmelagde #inabowls, tunge styrkeøkter, egg til frokost, Netflix, fiksing, ordning.. ah – kall meg gjerne kjip ass, men i mine øyne er det der en drømmehelg akkurat nå, og en perfekt start på jobbsesongen 2018 (hilsen Pia 80 år). 

God helg fine folk – jeg håper du fyller den med akkurat det du har lyst til. I know I will!

P.S Legger med denne om noen er interessert, altså dagens sendeplan for Crossfit Games, med norske tider for når de norske utøverene skal konkurrere. Dette legges ut i gruppa «Norwegian Crossfit Community» på Facebook, så bli gjerne medlem der om du ikke allerede er det. Såvidt jeg vet ligger ihvertfall Kristin Holte sabla godt an foreløpig, noe som gjør det ekstra spennende å følge med.

GOD HÆLJ!

Flere
Artikler