Seigt å komme i gang, gittt

God tirsdag❤️ DA var det nye året i gang, hehe.
Man ønsker jo gjerne en kickstart fra og med mandagen, men i går var det ikke ork til stort mer enn å være hjemme med mini, rydde vekk julepynt, lage og spise bra mat, samt pakke ut etter fjellet. Det er ganske mye, når jeg tenker meg om ?

Denne uken er det oppstart av treningsgruppene på Facebook mine denne måneden, Trening etter fødsel og SOMA MOVE. Førstnevnte kjører jeg hver tirsdag og torsdag kl. 11, og SOMA MOVE er hver torsdag kl. 17. Så om ikke annet kommer jeg i gang med litt trim i dag, så krysser jeg fingrene for at ballen ruller derfra og ut, hehe.

Det blir en ny runde med Sterk uten utstyr i februar, for de som lurer på det?

Ville bare poppe innom og si hei og hopp, før jeg setter i gang med dagens gjøremål. Var innmari deilig å ligge på sofaen med kaffekoppen, men ja.. opp i ringa?

God tirsdag ?

Flere
Artikler