Seks ideer til hva du kan ha med deg på 17. mai-frokosten

Reklame ism. Prior

I så mange år jeg kan huske har jeg stått opp på 17. mai, hoppet i bunaden og dratt på 17. mai-frokost. Først og fremst med jentene, men i nyere tid har jeg og mannen reist sammen til felles venner. I år er inget unntak, og jeg gleder meg som en unge – som vanlig? Gjestene pleier alltid å ha med en rett eller to hver, slik at det hele blir en heerlig miks av masse greier. Jeg stusser alltid litt på hva jeg skal ha med hvert år, så tenkte jeg kunne dele årets planer med dere, i håp om at dere får inspo til hva dere selv kan stille opp med.

Jeg samarbeider med Prior i hele 2019, og dermed søker jeg automatisk innom deres oppskriftsbank når jeg vil mekke noe som er næringsrikt og godt, og gjerne litt enkelt. Denne gangen falt valget på to ulike wrap-varianter..

Du trenger.. 

Prior Kyllingpålegg

Prior egg

3 avocadoer

En type kremost du liker

Basilikum

Cottage cheese

Gressløk

Wraps, den varianten du liker

Spinat

Gressløk

Slik gjør du (dette blir cirka 10 wraps)

  • Begynn med å sette på ovnen og varme tortillaene. Kok opp fire egg.
  • Deretter mikser du sammen avokado, cottage cheese og gressløk, og putter oppi en klype salt og pepper. Når eggene er ferdigkokt rører du disse inn (de skal være mildt hardkokt).

  • Du avslutter med å legge på kyllingpålegget og spinaten, før du ruller de sammen og pakker de inn i sølvpapir. Kan være smart å ikke dele de opp før du kommer til frokosten, da blir de så freshe som mulig?
  • Første variant er mekket, på tide å gå løs på nr. 2, som er enda enklere. Du begynner med å smøre ønsket mengde smøreost utover lompene, før du drysser på basilikum og vårløk.

  • Fordel kyllingpålegget utover lompene, og deretter spinaten. Rull deretter sammen, og voilá – også disse er good to go.

Jeg testet ut disse to variantene i går kveld, for å sjekke at de smakte så godt som jeg så for meg. Det gjorde de, så nå er jeg good to go på frokost på fredag. De er både enkle og supergode, og i tillegg byr du på sterk næring til alle gjestene. Bonuspoeng til deg?

Husk at du kan vinne en pulsklokke ved å delta i denne konkurransen akkurat nå, som også er trykket på all Prior-emballasje i butikkene. Klikk deg inn på Facebook-siden deres her og del din favorittoppskrift, så stikker du kanskje av med seieren?

Avslutningsvis, om valget mitt ikke falt på wrapsene over ville jeg vurdert følgende til 17. mai-frokosten.. 

Håper du fikk noen gode ideer – kjøp inn ingredienser tidlig, så slipper du å stresse torsdag kveld!

Ha en nyydelig mandag?

 

Flere
Artikler