Vårfin, hårfin og travle opptaksdager

Inneholder reklame ism. Hendrix Hair Drammen

Pjof, det føles ut som en evighet siden sist, men det er jo ikke det heller – bare føles sånn ut? Mandagen startet med frisørbesøk, der jeg gikk til min o-faste, fantastiske frisør Anita på Hendrix Hair her i Drammen. Jeg hadde en shoot rett etterpå, der bestillingen var lyst, sommerlig hår, gjerne litt lengde – jeg er ikke vond å be. Mine største hårgoals her i verden er Silje Thorstensen og Janni Delér, og selv om jeg aldri kommer til å komme i nærheten liker jeg å leke med tanken innimellom?

Love it!

Fra mandag kl 12 til tirsdag kl 15.30 jobbet jeg sammenhengende med et fotooppdrag for Jensen Beds. De skal starte opp et prosjekt i England, der jeg i den forbindelse bidrar med en rekke artikler om helse, trening og kosthold relatert til søvn, i tillegg til video og bilder, som vi altså filmet og knipset mandag og tirsdag. Tanken var at de skulle følge meg gjennom en typisk dag, noe som medførte at de hang her hjemme og filmet til 23.30 på mandagen, og banket på døra igjen tirsdag morgen 07.00.

  

Rare, men veldig morsomme greier, hehe.

I dag har jeg vært på møter hos Egmont, og blant annet inngått en veldig spennende avtale med nettopp Egmont. Jeg har lenge hatt lyst på mer tid og kapasitet til å lage mer innhold og skape egne prosjekter, og der tror jeg jeg skal få til nå. Hurraa? Deretter kjørte jeg PT og SOMA MOVE, før jeg nå ligger hjemme med #beinahøyt, min nye, men egentlig ganske gamle, favoritthashtagg ?

God onsdag, dere – blogges i morgen ❤️

Flere
Artikler