Sjuke, sukkerfrie kanelboller og late påskedager

Hei fine folk,

God påske!! ? Regner med at de fleste av dere har funnet litt påskero i en eller annen form innen nå, slik at mine feriebilder og irriterende kosete sinnsstemning samstemmer med deres ?

Noen av dere har kanskje fått med dere på Instastory at jeg bakte kanelboller med vaniljekrem i dag, eller solskinnsboller, som Linda Stuhaug kaller det – hun er nemlig kilden til oppskriften, som du kan sjekke ut her.

De ble faktisk helt villt gode, til tross for at det er en nooe sunnere variant enn vanlige, da oppskriften inneholder Sukrin fremfor vanlig sukker. Samtidig er det en god dose smør og andre godsaker, så både smak og.. næringstetthet blir nok godt ivaretatt, lell ?

Fortsatt god påske gjengen min – den vloggen henger enda litt over meg, og jeg skal ta den så fort det frister å sette seg inn med pc’en. Har ikke fått den følelsen enda, gitt..?

Blogges ?

Flere
Artikler