Sliten, deilig, finfin søndag

Reklame – innholder omtale av produkter fra Zalando

Hei, sprekiser. 

I går var jeg og mannen i selskap hele dagen, og kvelden for den saks skyld, noe som kjennes på kroppen i dag – hehee. Ville bare poppe innom og ønske dere en god søndag, samt si ifra at Pia på prøve dessverre ikke kommer i dag – kjedelig å måtte utsette, men slik er det noen ganger – bare å glede seg til søndag om en uke?

Delte et nytt antrekk for Zalando i dag forresten – eelsker denne joggedressen. Litt pricy, men definitivt verdt det! 

Jeg bruker denne laate søndagen til å catche opp på diverse nettserier, se på YouTube, planlegge treningsuka og generelt livet mitt de kommende ukene.

Jeg skal til København førstkommende helg, og reiser rett derfra til London for å holde et foredrag i regi av Jensen Beds. Det blir både skummelt og gøy på samme tid, da jeg aldri har holdt noe foredrag på engelsk før – noia.no, men vet at det blir så digg når det er unnagjort. Veldig takknemlig for tilliten fra Jensen sin side, de er fantastiske å jobbe med.

Så ja, mye moro på agendaen! Håper du nyter søndagen like mye som meg, husk at det er lov å være helt grønnsak en hel dag, gi beng i alt som heter aktivitet og bare.. være. Pulsklokken min kommer ikke til å gå over 10% aktivitet i dag, og vet du.. det er helt greit!

I morgen deler jeg en ny oppskrift her inne, og er generelt gira på en digg, sunn uke med masse moro på tapetet – men først – slaraffenliv frem til mandag morgen ?

Flere
Artikler