Superhelg, barnehagestart og utstyrsfrustrasjon

Jeg blir generelt litt frustrert over masse valg – når jeg må sette meg inn i masse greier når jeg egentlig bare vil ta kjappe, enkle valg som er optimale.

Lettere sagt enn gjort, haha. Nå er det barnehagestart som står for tur, og jeg prøver å bli klok på diverse, merkelige problemstillinger.. hvordan type støvler funker til de små føttene? Umulig å få på han noe som helst, haha. Og hva med votter? De små hendene blir jo borte i alt som er.

Jeg må sette meg litt inn i disse tingene ass, så mini for en god opplevelse og kickstart på si nye tilværelse som superkid i barnehagen – det fortjener han.

Supplerer med dette bildet jeg, fordi det er så koooselig og det er litt rart å tenke på at han skal bevege seg inn i barnehagen.. føles ut som jeg må snart må begynne å planlegge konfirmasjon, typ. Tiden flyr!

Men ja, god mandag! Jeg starter på godfoten, SÅ fornøyd med at jeg og mannen fikk gjort masse i helgen.

Nå er hele huset megaryddig, vel, så ryddig det kan bli med en mini i hus, OG vi har tømt garasjen for.. drit, parden my french. I tillegg har vi steng av terrassen for vinteren, ordnet og styra med litt andre ting – skikkelig flinke, rett og slett.

Så derfor er jeg blid og fornøyd i dag. Til tross for litt utstyrsfrustrasjon, hehe.

God mandag!

Flere
Artikler