Train, eat, sleep, repeat!

Stemmer det – der har du agendaen for uka! Jeg er med som instruktør på VING sin treningscamp på Kypros, og glade, sporty dager i sol og sommer venter oss. 

Vi ligger cirka én time foran dere der hjemme, så i skrivende stund er klokken snart elleve på kvelden, og det er på høy tid at denne skrotten tar kvelden. Var oppe og spratt klokken 04 i natt, og det kjenner man jo absolutt nå. Men hva betyr vel det, når man har en fantastisk uke foran seg. Trening, sol, sommer, mat og avslapning står på agendaen, i kombinasjon med en hel del morsom jobbing – I like!

Vi kickstartet uka med velkomstmøte og en treningsøkt tidligere i dag, der alle instruktørene presenterte en liten smakebit på hva vi kommer til å levere igjennom uka. Jeg skal stå for bootcamps, WOD´s og mobilitet, i tillegg til et foredrag. Derfor var det natulig å varme opp gjengen med litt dynamiske øvelser, før vi gikk løs på et par AMRAP´er. Gjengen jobbet to og to, fem minutter av gangen. På den første femminutteren skulle person 1 ta push ups på knærne, mens den andre gjorde jumping jacks. Når de ønsket byttet de. Målet var å få unna så mange push ups som mulig i løpet av de fem minuttene – gjengen var helt rå! Deretter tok vi en kjapp pause, før vi gjorde det samme med halve burpees og statisk hoftehold – du vet, at man holder topposisjonen i en glute bridge så lenge man klarer..

It burns!

I morgen kjører vi i gang for fullt, og presis klokka 09 (08 for dere der hjemme) står jeg klar til å ta gjengen gjennom en deilig bootcamp-time. Resten av lørdags formiddagen skal tilbringes på solsenga, kun avbrutt av turer til all inclusive-avdelingen.. vi snakker uendelige mengder frukt, kaffe, Pepsi Max, for ikke å snakke om nydelig frokost, lunsjer og middag. I am in heaven. På ettermiddagen skal jeg joine Sølves Tabata-time, før jeg og han skal ha mobilitet og ulike øvelser med massasjerulle sammen. Etter det? Dusj. Mat. Seng, hehe.

Før jeg tar kvelden – er det noe spesielt dere vil jeg skal skrive om denne uka? Jeg har egentlig ganske klare tanker om hva som kommer, men vil jo gjerne ha innspill dersom det er noe dere brenner for å høre mer om. Jeg og Maren drar jo i gang vår egen treningstur i september, så denne blogguka kan være en fin smakebit på nettopp det – fortsattt noen ledige plasser.

  • Sjekk ut mer informasjon om min og Maren sin høsttur til Kroatia her.

Nei, nå må jeg sove – good night partypeople!

 

Flere
Artikler